Almanya’da En Çok Kullanılan 100 Günlük Almanca Cümle - 5 (İş, Sosyal Hayat & Günlük İletişim)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan OxyjeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konusunu Sadeport.com Portalında Görüntülemektesiniz!..
Almanya’da En Çok Kullanılan 100 Günlük Almanca Cümle - 5 (İş, Sosyal Hayat & Günlük İletişim)
Bu içerikte konuya dair en güncel bilgiler ve Sadeport forumlarında yer alan detaylı paylaşımlar sunulmaktadır.

- Sadeport.com | Almanya’da En Çok Kullanılan 100 Günlük Almanca Cümle - 5 (İş, Sosyal Hayat & Günlük İletişim) paylaşımını detaylı inceleyebilirsiniz.

OxyjeN

Admin

Almanca iş cümleleri - iş görüşmesi Almanca - sosyal hayat ifadeleri - gurbetçiler Almanya çalışma dili

Ich suche Arbeit.
👉 İş arıyorum.

Ich habe einen Termin.
👉 Randevum var.

Wann beginnt die Arbeit?
👉 İş ne zaman başlıyor?

Wann endet die Schicht?
👉 Vardiya ne zaman bitiyor?

Ich bin neu hier.
👉 Burada yeniyim.

Können Sie mir das erklären?
👉 Bana bunu açıklayabilir misiniz?

Ich habe eine Frage.
👉 Bir sorum var.

Ich verstehe das nicht gut.
👉 Bunu iyi anlamıyorum.

Können wir das später besprechen?
👉 Bunu sonra konuşabilir miyiz?

Ich brauche mehr Zeit.
👉 Daha fazla zamana ihtiyacım var.

Ich bin krankgeschrieben.
👉 Raporluyum.

Ich arbeite heute nicht.
👉 Bugün çalışmıyorum.

Wann ist Pause?
👉 Mola ne zaman?

Ich komme gleich.
👉 Hemen geliyorum.

Ich bin fertig.
👉 Bitirdim.

Können wir telefonieren?
👉 Telefonla konuşabilir miyiz?

Ich melde mich später.
👉 Sonra haber veririm.

Ich treffe mich mit einem Freund.
👉 Bir arkadaşla buluşuyorum.

Ich bin beschäftigt.
👉 Meşgulüm.

Schönen Tag noch!
👉 İyi günler!

Almanya’da En Çok Kullanılan 100 Günlük Almanca Cümle - 5 (İş, Sosyal Hayat & Günlük İletişim) gurbetçiler forumu, Almanya’da En Çok Kullanılan 100 Günlük Almanca Cümle - 5 (İş, Sosyal Hayat & Günlük İletişim) ile yurtdışındaki üyeler haberleşebilir ve sade içerik, sadeport,sdefan.