Film Atalarımızın Efsaneleri Filmi

Konusunu Sadeport.com Portalında Görüntülemektesiniz!..
Atalarımızın Efsaneleri Filmi
Bu içerikte konuya dair en güncel bilgiler ve Sadeport forumlarında yer alan detaylı paylaşımlar sunulmaktadır.

- Sadeport.com | Atalarımızın Efsaneleri Filmi paylaşımını detaylı inceleyebilirsiniz.

Mert-Kaan

Forum Sahibi

Atalarımızın Efsaneleri filmi izle, Atalarımızın Efsaneleri film tanıtımı, Atalarımızın Efsaneleri film hikayesi

2018183-77771523-2x.jpg

Film, medeniyetten uzakta bir ormanın efendisinin ruhunu görmeye başlayan gazetecinin,
kızı ve kadim ruhla birlikte yok olmaya yüz tutmuş fantastik varlıkları kurtarmaya çalışmasını anlatıyor.
Bir gazeteci, görevi nedeniyle Yekaterinburg’dan yaban ormanlarının derinliklerinde kaybolmuş bir yerleşime gider ve
orada ormanın efendisi hakkında eski bir efsane duyar. Eve döndüğünde ise aniden bu kadim ruhu görmeye ve duymaya başlar;
ruh ondan yok olmaya yüz tutmuş fantastik varlıkları kurtarmasını ister.
Gazeteci bu çağrıya kayıtsız kalamaz ve Moskova’dan tatil için yanına gelen 12 yaşındaki kızıyla birlikte medeniyetin neredeyse hiç dokunmadığı o uzak diyarlara doğru yola çıkar.

2018183-77918744.jpg

Filmin Türü: Macera, Aile, Fantastik
Yönetmen: Ivan Sosnin
Oyuncular: Aleksandr Yatsenko, Aleksandra Babaskina, Anton Kuznetsov
Vizyon Tarihi: 9 Ocak 2026
Sinema Dağıtım: A90 Pictures
İthalatçı: Kunay Film
Ülke: Rusya

Atalarımızın Efsaneleri Fragman

Atalarımızın Efsaneleri Filmi izle, filmler, diziler ve fragmanlar, Atalarımızın Efsaneleri Filmi indir, kullanıcılar en güncel sade, sadeport video ve içerikleri takip edebilir.