Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dünyamız ve Uzay - Powerpoint Gösterisi
Dünya ve uzay - Dünya ve uzay powerpoint gösterisi - Dünya ve uzay sunum örnekleri Dünyamız ve Uzay
Dünyamız ve Uzay - Powerpoint Gösterisi işletim sistemleri hakkında detaylar, Dünyamız ve Uzay - Powerpoint Gösterisi ile kullanıcılar sorularına yanıtı sadeport forumda bulabilir.
Bugün Office 2010 Günü
Microsoft, merakla beklenen yeni Office yazılım paketi Office 2010'u bugün ve yarın itibariyle tüm dünyada satışa sunuyor. Office 2010 devri de sonunda resmi olarak başlıyor!
Microsoft'un merakla beklenen yeni Office yazılım paketi Office 2010, bugün ve yarın itibariyle...
Vista da Harddisk Bölümlemek
Vista da Harddisk Bölümlemek..
Windows Vista İşletim sisteminiz ile çalışırken, Harddiskinizi istediğiniz şekillerde ve doğrultuda bölümleyebilirsiniz. Bunun için;
Denetim Masası > Yönetimsel Araçlar > Disk Yönetimi ne tıklayın.
Bölmek istediğiniz sürücünüze (C, D...
Vista'nın HDD 'de Kapladığı Yer Artıyor İse
Windows Vista'da Sistemi Geri Yükleme yüklediğimiz veya kaldırdığımız programları Sistemi Geri Yükleme için depoluyor dolayısıyla HDD de kapladığı yer sürekli artıyor.Bunu engellemek için ;
1
Vista'nın Kurulu olduğu sürücüyü sağ tıklayıp özelliklere...
Windows’da bilgisayar performansı iyileştirme
Windows cihazınız sınırlı depolama alanı, arka planda çalışan çok fazla başlangıç uygulaması, eski yazılım veya modern performans gereksinimlerini karşılamayacak donanım gibi çeşitli nedenlerle yavaş çalışabilir. Bu sorunların çoğunu tanılamaya ve...
İşletim Sistemleri Neden Güvenli Mod Özelliğine Sahiptir?
Güvenli mod, işletim sistemi sorunlarını tespit etmek ve hatalı yazılımların etkisini azaltmak amacıyla kullanılan özel bir çalışma modudur.
Bilgisayar kullanıcıları teknik sorunlarla karşılaştığında sıkça duydukları kavramlardan biri...
OnCatalogResult: 0X80072ee6 Hatasının Çözümü
0X80072ee6 hatası çözümü - 0X80072ee6 error
Sorunun çözümü için şu adımları takip edin:
-Öncelikle "Denetim Masası"ndan "Program Ekle/Kaldır"ı çalıştırın ve Windows Live ile alakalı ne program varsa onu "Kaldır" seçeneği ile silin.
-Daha sonra...