Fransa’da En Çok Kullanılan 100 Günlük Fransızca Cümle - 1 (Selamlaşma ve Temel İfadeler)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan OxyjeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konusunu Sadeport.com Portalında Görüntülemektesiniz!..
Fransa’da En Çok Kullanılan 100 Günlük Fransızca Cümle - 1 (Selamlaşma ve Temel İfadeler)
Bu içerikte konuya dair en güncel bilgiler ve Sadeport forumlarında yer alan detaylı paylaşımlar sunulmaktadır.

- Sadeport.com | Fransa’da En Çok Kullanılan 100 Günlük Fransızca Cümle - 1 (Selamlaşma ve Temel İfadeler) paylaşımını detaylı inceleyebilirsiniz.

OxyjeN

Admin

Fransızca günlük cümleler - gurbetçiler için temel konuşmalar - Fransa yaşam dili - A1 A2 seviyeleri

Bonjour.
👉 Günaydın / Merhaba.

Bonsoir.
👉 İyi akşamlar.

Salut, ça va ?
👉 Merhaba, nasılsın?

Ça va bien.
👉 İyiyim.

Comment tu t’appelles ?
👉 Adın ne?

Je m’appelle ...
👉 Benim adım ...

D’où viens-tu ?
👉 Nerelisin?

Je viens de Turquie.
👉 Türkiye’den geliyorum.

Merci beaucoup.
👉 Çok teşekkür ederim.

De rien.
👉 Rica ederim.

Excusez-moi.
👉 Affedersiniz.

Je ne comprends pas.
👉 Anlamıyorum.

Pouvez-vous répéter ?
👉 Tekrar eder misiniz?

Parlez-vous turc ?
👉 Türkçe konuşuyor musunuz?

Je parle un peu français.
👉 Biraz Fransızca konuşuyorum.

Je suis fatigué(e).
👉 Yorgunum.

J’ai faim.
👉 Açım.

J’ai soif.
👉 Susadım.

Où sont les toilettes ?
👉 Tuvalet nerede?

Aidez-moi s’il vous plaît.
👉 Lütfen bana yardım edin.

Fransa’da En Çok Kullanılan 100 Günlük Fransızca Cümle - 1 (Selamlaşma ve Temel İfadeler) gurbetçiler forumu, Fransa’da En Çok Kullanılan 100 Günlük Fransızca Cümle - 1 (Selamlaşma ve Temel İfadeler) ile yurtdışındaki üyeler haberleşebilir ve sade içerik, sadeport,sdefan.