Fransa’da En Çok Kullanılan 100 Günlük Fransızca Cümle - 5 (İş, Sosyal Hayat ve Günlük Konuşmalar)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan OxyjeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konusunu Sadeport.com Portalında Görüntülemektesiniz!..
Fransa’da En Çok Kullanılan 100 Günlük Fransızca Cümle - 5 (İş, Sosyal Hayat ve Günlük Konuşmalar)
Bu içerikte konuya dair en güncel bilgiler ve Sadeport forumlarında yer alan detaylı paylaşımlar sunulmaktadır.

- Sadeport.com | Fransa’da En Çok Kullanılan 100 Günlük Fransızca Cümle - 5 (İş, Sosyal Hayat ve Günlük Konuşmalar) paylaşımını detaylı inceleyebilirsiniz.

OxyjeN

Admin

Fransızca günlük cümleler - iş ve sosyal hayatta Fransızca - Almanya-Fransa gurbetçileri için pratik konuşmalar

Bonjour, comment ça va ?
👉 Merhaba, nasılsın?

Je vais bien, merci.
👉 İyiyim, teşekkürler.

Comment vous appelez-vous ?
👉 Adınız ne?

Je m’appelle…
👉 Benim adım…

Où travaillez-vous ?
👉 Nerede çalışıyorsunuz?

Je travaille dans un bureau.
👉 Bir ofiste çalışıyorum.

Quel est votre métier ?
👉 Mesleğiniz ne?

Je suis enseignant(e).
👉 Öğretmenim.

Pouvez-vous m’aider ?
👉 Bana yardım edebilir misiniz?

Je cherche cette adresse.
👉 Bu adresi arıyorum.

Où se trouve le supermarché ?
👉 Süpermarket nerede?

Je voudrais acheter ceci.
👉 Bunu almak istiyorum.

Combien ça coûte ?
👉 Bu ne kadar?

C’est trop cher.
👉 Çok pahalı.

Je voudrais un café, s’il vous plaît.
👉 Bir kahve istiyorum, lütfen.

Où est la gare ?
👉 Tren istasyonu nerede?

Je prends le bus.
👉 Otobüse biniyorum.

À quelle heure part le train ?
👉 Tren saat kaçta?

Puis-je avoir l’addition ?
👉 Hesabı alabilir miyim?

Merci beaucoup !
👉 Çok teşekkür ederim.

Fransa’da En Çok Kullanılan 100 Günlük Fransızca Cümle - 5 (İş, Sosyal Hayat ve Günlük Konuşmalar) gurbetçiler forumu, Fransa’da En Çok Kullanılan 100 Günlük Fransızca Cümle - 5 (İş, Sosyal Hayat ve Günlük Konuşmalar) ile yurtdışındaki üyeler haberleşebilir ve sade içerik, sadeport,sdefan.