Gökten Üç Aşk Düştü - Elif Batı Wibrew

Konusunu Sadeport.com Portalında Görüntülemektesiniz!..
Bu içerikte konuya dair en güncel bilgiler ve Sadeport forumlarında yer alan detaylı paylaşımlar sunulmaktadır.

- Sadeport.com | Gökten Üç Aşk Düştü - Elif Batı Wibrew paylaşımını detaylı inceleyebilirsiniz.

serapmisali

Super Üye

Gökten Üç Aşk Düştü Kitap Özet - Elif Batı Wibrew Kitapları - Gökten Üç Aşk Düştü Kitap Tanıtım - Gökten Üç Aşk Düştü Kitap Fiyatı - Gökten Üç Aşk Düştü Kitabı Ön Okuma

Kitap detayı
Manhattan Adası tam üç aşk sunmuştu Selin'e. Hepsinin ardından da üç kırgınlık…
O yüzden yeni bir aşka hazır olamıyordu genç kadın. Dönüp dolaşıp eskilere takılıyordu aklı. Neden gittiklerine değil,
giderken söyledikleri ya da söylemediklerine ve kendisinin soramadıklarına. Otuzuncu yaşını kutladığı gün, aldığı ani
kararla, hayatını değiştirmeye karar verdi. Geçmişe dönemese de, geçmişteki sevgililerine dönmeye, zamanında alamadığı
cevapları artık istemek üzere Japonya, Sri Lanka ve Gökçeada'ya doğru yola çıktı. Bu seyahatler onu bu eski yüzlere
götürürken, geçmişin gizli düğümlerini de sürprizlerle ortaya çıkaracaktı.
Beni Yeniden Görmeye Cesaretin Varmi……
(Tanıtım Bülteninden)

Sayfa Sayısı: 368
Baskı Yılı: 2014
Dili: Türkçe
Yayınevi: Feniks Kitap

Gökten Üç Aşk Düştü - Elif Batı Wibrew yeni çıkan kitaplar ve tanıtımları, Gökten Üç Aşk Düştü - Elif Batı Wibrew ile forum üyeleri güncel içeriklere erişebilir, kitap incelemeleri ve özetler burada!