Süper Lig'de istifa depremi!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AloneLord
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konusunu Sadeport.com Portalında Görüntülemektesiniz!..
Bu içerikte konuya dair en güncel bilgiler ve Sadeport forumlarında yer alan detaylı paylaşımlar sunulmaktadır.

- Sadeport.com | Süper Lig'de istifa depremi! paylaşımını detaylı inceleyebilirsiniz.

AloneLord

Genel Sorumlu

Gaziantepspor mağlubiyeti sonrasında Kayserispor yönetim kurulu toplu olarak istifa etti.
Kayserispor'un kendi sahasında Gaziantepspor'a 1-0 yenilmesi kulübü karıştırdı. Taraftarların büyük tepki gösterdiği Kayserispor yönetimi karşılaşma sonrası Karpuzatan Tesisleri'nde bir araya geldi. Burada durum değerlendirmesi yapan Başkan Recep Mamur ve yönetim kurulu üyeleri istifa kararı aldı.
Kayserispor Yönetim Kurulu bu kararın ardından 23 Ekim'de olağan üstü kongre kararı aldı.
Kayserispor'lu taraftarlar, Gaziantepspor karşılaşmasının ardından yönetimi istifaya çağırmıştı. Kayserispor Yönetiminin istifa kararında kulübün yalnız bırakıldığı, maddi ve manevi destek alamadığı gerekçe edildi.

Süper Lig'de istifa depremi! konsol oyunları ve incelemeler, Süper Lig'de istifa depremi! ile forum üyeleri en güncel bilgilere ulaşabilir.