Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
20 Element - Powerpoint Sunum Örnekleri
powerpoint gösterisi - powerpoint gösterileri - 20 element slayt 20 Element
20 Element - Powerpoint Sunum Örnekleri işletim sistemleri hakkında detaylar, 20 Element - Powerpoint Sunum Örnekleri ile kullanıcılar sorularına yanıtı sadeport forumda bulabilir.
Bugün Office 2010 Günü
Microsoft, merakla beklenen yeni Office yazılım paketi Office 2010'u bugün ve yarın itibariyle tüm dünyada satışa sunuyor. Office 2010 devri de sonunda resmi olarak başlıyor!
Microsoft'un merakla beklenen yeni Office yazılım paketi Office 2010, bugün ve yarın itibariyle...
Virtual Memory (Sanal Bellek) Nedir ve Nasıl Çalışır?
Bilgisayar kullanırken aynı anda birçok program açarız. Tarayıcı, oyun, müzik uygulaması ve diğer yazılımlar RAM’i kullanır. Ancak RAM yetersiz kaldığında sistem tamamen durmaz. İşte burada “virtual memory” yani sanal bellek devreye girer...
Vista'nın HDD 'de Kapladığı Yer Artıyor İse
Windows Vista'da Sistemi Geri Yükleme yüklediğimiz veya kaldırdığımız programları Sistemi Geri Yükleme için depoluyor dolayısıyla HDD de kapladığı yer sürekli artıyor.Bunu engellemek için ;
1
Vista'nın Kurulu olduğu sürücüyü sağ tıklayıp özelliklere...
İşletim Sistemleri Neden Güvenli Mod Özelliğine Sahiptir?
Güvenli mod, işletim sistemi sorunlarını tespit etmek ve hatalı yazılımların etkisini azaltmak amacıyla kullanılan özel bir çalışma modudur.
Bilgisayar kullanıcıları teknik sorunlarla karşılaştığında sıkça duydukları kavramlardan biri...
Vista da Harddisk Bölümlemek
Vista da Harddisk Bölümlemek..
Windows Vista İşletim sisteminiz ile çalışırken, Harddiskinizi istediğiniz şekillerde ve doğrultuda bölümleyebilirsiniz. Bunun için;
Denetim Masası > Yönetimsel Araçlar > Disk Yönetimi ne tıklayın.
Bölmek istediğiniz sürücünüze (C, D...
İşletim Sistemlerinde Kernel Nedir ve Nasıl Çalışır?
Bilgisayarımızda yaptığımız her işlem; bir uygulama açmak, dosya kaydetmek veya internette gezinmek gibi tüm süreçler aslında işletim sistemi tarafından yönetilir. Bu yönetimin merkezinde ise “kernel” yani çekirdek bulunur. Kernel, donanım...
msnde karsı tarafa verıleblecek zararlar(programsız)
1)Karşı Pc'yi kapatmak:
İlk önce not defterini açıyoruz ardından shutdown -s yazıyoruz ve farklı kaydet diyip xxx.bat olarak kaydediyoruz
(xxx dosyanın ismi olacaktır sonra değiştirirsiniz).Bunu karşı tarafa atmak için WinRar'la...
XP Püf Nokta Ayarları
İstenmeyen XP bileşenlerini kaldırmak***
Windows XP'nin kullanışlı donatılara sahip olması güzel bir ayrıcalıktır. Ancak kullanıcının işletim sisteminin kurulumu esnasında hangilerinin yüklenmeyeceğine karar verebilmesi çok daha güzel olurdu.
İPUCU: Kurulum esnasında...