Almanya’da En Çok Kullanılan 100 Günlük Almanca Cümle -1 (Selamlaşma ve Temel İfadeler)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan OxyjeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konusunu Sadeport.com Portalında Görüntülemektesiniz!..
Almanya’da En Çok Kullanılan 100 Günlük Almanca Cümle -1 (Selamlaşma ve Temel İfadeler)
Bu içerikte konuya dair en güncel bilgiler ve Sadeport forumlarında yer alan detaylı paylaşımlar sunulmaktadır.

- Sadeport.com | Almanya’da En Çok Kullanılan 100 Günlük Almanca Cümle -1 (Selamlaşma ve Temel İfadeler) paylaşımını detaylı inceleyebilirsiniz.

OxyjeN

Admin

Almanya’da En Çok Kullanılan 100 Günlük Almanca Cümle 1 - Gurbetçiler İçin Temel Konuşma Rehberi

Almanca günlük cümleler - gurbetçiler için Almanya konuşma dili - temel Almanca ifadeler - A1 A2 seviyeleri - hayatta kalma Almancası

Guten Morgen.
👉 Günaydın.

Guten Abend.
👉 İyi akşamlar.

Hallo, wie geht es dir?
👉 Nasılsın?

Mir geht es gut.
👉 İyiyim.

Wie heißt du?
👉 Adın ne?

Ich heiße ...
👉 Benim adım ...

Woher kommst du?
👉 Nerelisin?

Ich komme aus der Türkei.
👉 Türkiye’den geliyorum.

Danke schön.
👉 Teşekkür ederim.

Bitte.
👉 Rica ederim.

Entschuldigung.
👉 Affedersiniz.

Kein Problem.
👉 Sorun değil.

Ich verstehe nicht.
👉 Anlamıyorum.

Können Sie mir helfen?
👉 Bana yardım eder misiniz?

Sprechen Sie Türkisch?
👉 Türkçe konuşuyor musunuz?

Ich spreche ein bisschen Deutsch.
👉 Biraz Almanca konuşuyorum.

Wie alt bist du?
👉 Kaç yaşındasın?

Ich bin müde.
👉 Yorgunum.

Ich habe Hunger.
👉 Açım.

Ich habe Durst.
👉 Susadım.

Almanya’da En Çok Kullanılan 100 Günlük Almanca Cümle -1 (Selamlaşma ve Temel İfadeler) gurbetçiler forumu, Almanya’da En Çok Kullanılan 100 Günlük Almanca Cümle -1 (Selamlaşma ve Temel İfadeler) ile yurtdışındaki üyeler haberleşebilir ve sade içerik, sadeport,sdefan.