Anatolian Trio Hüseyin Bitmez & Ayhan Günyıl & Eyüp Hamiş & Murat Aydemir & Reha Fala

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konusunu Sadeport.com Portalında Görüntülemektesiniz!..
Anatolian Trio Hüseyin Bitmez & Ayhan Günyıl & Eyüp Hamiş & Murat Aydemir & Reha Fala
Bu içerikte konuya dair en güncel bilgiler ve Sadeport forumlarında yer alan detaylı paylaşımlar sunulmaktadır.

- Sadeport.com | Anatolian Trio Hüseyin Bitmez & Ayhan Günyıl & Eyüp Hamiş & Murat Aydemir & Reha Fala paylaşımını detaylı inceleyebilirsiniz.

Haberci

Bilgin Üye

y
Hüseyin Bitmez & Ayhan Günyıl & Eyüp Hamiş & Murat Aydemir & Reha Falay Albümü -y -y Yeni Albüm - Anatolian Trio Track List -y Albüm Tanıtım
SANATÇI ADI: Hüseyin Bitmez & Ayhan Günyıl & Eyüp Hamiş & Murat Aydemir & Reha Falay
ALBÜM ADI: Anatolian Trio
ALBÜM YILI: 2014
COVER:

ALBÜMDEKİ PARÇALAR:
Acem Kızı
Ah Bir Ataş Ver
Harman Yeri
Al Fadimem
Gül Kuruttum
Mavilim
Eklemedir Koca Konak
Elif Dedim
Hekimoğlu
İki Keklik

Anatolian Trio Hüseyin Bitmez & Ayhan Günyıl & Eyüp Hamiş & Murat Aydemir & Reha Fala albüm kapağı, Anatolian Trio Hüseyin Bitmez & Ayhan Günyıl & Eyüp Hamiş & Murat Aydemir & Reha Fala yeni albumu cikti, yüksek kalite, album kapakgi, Anatolian Trio Hüseyin Bitmez & Ayhan Günyıl & Eyüp Hamiş & Murat Aydemir & Reha Fala album sarkilar, sade,sadeport.