Mert-Kaan
Forum Sahibi
Ben Hala Burdayım - Semra Gökalp
Ben Hala Burdayım - Semra Gökalp
Ben Hala Burdayım;
Ben hâlâ aynı insanım. Hâlâ gülebiliyorum.
Hâlâ düşünebiliyorum. Hâlâ sevebiliyorum.
Kitap boyunca fiziksel engellerin insanın düşüncelerini, sevgisini ve umutlarını sınırlandıramayacağı mesajı ön plana çıkmaktadır. Günlük yaşamdan kesitler, duygusal anılar ve hayata dair samimi değerlendirmeler okuyucuyu gerçek bir yaşam öyküsünün içine davet etmektedir.
Yazar, yaşadığı süreci dramatize etmek yerine, yaşamın değerini yeniden fark ettiren bir bakış açısıyla anlatmayı tercih etmektedir. Bu yönüyle eser, yalnızca ALS hakkında değil; sabır, umut, sevgi ve insanın iç gücü üzerine de düşündüren bir okuma deneyimi sunmaktadır.
Umut ve hayata tutunma
Sevgi ve aile desteği
Psikolojik dayanıklılık
Zorluklarla mücadele
Yaşamın değeri
İnsan iradesi ve motivasyon
Farkındalık ve empati
Anılar ve yaşamdan kesitler
Umudunu kaybetmemenin önemi
Anı ve yaşam öyküsü türünü sevenler, gerçek hayat hikâyelerinden ilham almak isteyenler ve insan psikolojisini daha yakından anlamayı amaçlayan okuyucular için dikkat çekici eserlerden biri olarak değerlendirilebilir.
Kitap Adı:Ben Hala Burdayım
Yazar:Semra Gökalp
Yayınevi:Destek Yayınları
Hamur Tipi:2. Hamur
Sayfa Sayısı:192
Ebat:13,5 x 19,5
İlk Baskı Yılı:2026
Dil:Türkçe
Yeni Çıkan Kitaplar & Kitap Tanıtımları
2030 Dijital Hapishane - İlkay Zaman
Ben Hala Burdayım;
Ben hâlâ aynı insanım. Hâlâ gülebiliyorum.
Hâlâ düşünebiliyorum. Hâlâ sevebiliyorum.
Ben Hâlâ Buradayım Kitap İncelemesi
Ben Hâlâ Buradayım, Semra Gökalp'in yaşam mücadelesini, umudunu ve hayata olan bağlılığını içten bir dille aktardığı etkileyici bir anı kitabıdır. ALS hastalığıyla geçen süreci anlatırken okuyucuya yalnızca yaşanan zorlukları değil, yaşam sevincini, mücadele azmini ve insan ruhunun dayanıklılığını da hissettirmeyi amaçlamaktadır.Kitap boyunca fiziksel engellerin insanın düşüncelerini, sevgisini ve umutlarını sınırlandıramayacağı mesajı ön plana çıkmaktadır. Günlük yaşamdan kesitler, duygusal anılar ve hayata dair samimi değerlendirmeler okuyucuyu gerçek bir yaşam öyküsünün içine davet etmektedir.
Yazar, yaşadığı süreci dramatize etmek yerine, yaşamın değerini yeniden fark ettiren bir bakış açısıyla anlatmayı tercih etmektedir. Bu yönüyle eser, yalnızca ALS hakkında değil; sabır, umut, sevgi ve insanın iç gücü üzerine de düşündüren bir okuma deneyimi sunmaktadır.
Kitapta Öne Çıkan Konular
ALS ile yaşam deneyimiUmut ve hayata tutunma
Sevgi ve aile desteği
Psikolojik dayanıklılık
Zorluklarla mücadele
Yaşamın değeri
İnsan iradesi ve motivasyon
Farkındalık ve empati
Anılar ve yaşamdan kesitler
Umudunu kaybetmemenin önemi
Kitap Hakkında Yorum
"Ben Hâlâ Buradayım", yalnızca bir hastalığın hikâyesini anlatan bir eser değildir. Aynı zamanda yaşamın her koşulda anlamını koruyabileceğini gösteren güçlü bir anlatıdır. Okuyucuya zaman zaman duygusal anlar yaşatırken, yaşamın küçük ayrıntılarının ne kadar kıymetli olduğunu da hatırlatmaktadır.Anı ve yaşam öyküsü türünü sevenler, gerçek hayat hikâyelerinden ilham almak isteyenler ve insan psikolojisini daha yakından anlamayı amaçlayan okuyucular için dikkat çekici eserlerden biri olarak değerlendirilebilir.
Kitap Adı:Ben Hala Burdayım
Yazar:Semra Gökalp
Yayınevi:Destek Yayınları
Hamur Tipi:2. Hamur
Sayfa Sayısı:192
Ebat:13,5 x 19,5
İlk Baskı Yılı:2026
Dil:Türkçe
Yeni Çıkan Kitaplar & Kitap Tanıtımları
2030 Dijital Hapishane - İlkay Zaman