Dar Zaman Konuşamaları - İsmail Aykanat

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KlaS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konusunu Sadeport.com Portalında Görüntülemektesiniz!..
Bu içerikte konuya dair en güncel bilgiler ve Sadeport forumlarında yer alan detaylı paylaşımlar sunulmaktadır.

- Sadeport.com | Dar Zaman Konuşamaları - İsmail Aykanat paylaşımını detaylı inceleyebilirsiniz.

KlaS

Admin

Dar Zaman Konuşamaları Kitap Özet - İsmail Aykanat Kitapları - Dar Zaman Konuşamaları Kitap Tanıtım - Dar Zaman Konuşamaları Kitap Fiyatı - Dar Zaman Konuşamaları Ön Okuma
Kitap Özet
Benim için sanatsal ölümlülükten kurtuluş demek olan yaz, niye başkalarını soğutur, anlayamam. Yaz gelince canlanırım. Dur durak bilmez yapımla uçarı çocuğuna dönmüşsem de bir eğitim-öğretim döneminin, yazla birlikte daha bir açılır nefesim, tazelenirim. Okuma eylemim ivme kazanır; sanatkar dostlarla telefonlara hapsettiğim görüşmeler yüz yüze olmaya yelken açar. Bakın, bir temmuz günü yüzüme kapatılmıştı mevkute kapısı, 'en az' olan -ki bizde rengi solmuş her adım, en yüksek düşünce anlamındadır - bir eylül günü açılıyor yeniden. Yeniden ve dışarıda, birikimlerin has gülleri olarak...
Yazı yıl sonu belleyen meslekten oluşumdan mıdır, onda günahların telafisi için yeryüzüne döndürülme masalını yaşarım. Geçen yılın, yılların acısını çıkarmaya bakarım bu hımbıl ve toplum anneden.
(Mevsim diyorsam,topu topu iki aydır ve iki ayını 'geçmiş yıl' çalmıştır.)
(Tanıtım Bülteninden)
http://static.ideefixe.com/images/346/346643_2.jpg
Dar Zaman Konuşamaları
İsmail Aykanat
Lamure Yayınları / Deneme Dizisi
Türkçe
128 s. -- 2. Hamur-- Ciltsiz -- 14 x 22 cm
İstanbul, 2011, 1. Basım
ISBN : 9789944469296
Etiket Fiyatı : 4,00 TL

Dar Zaman Konuşamaları - İsmail Aykanat yeni çıkan kitaplar ve tanıtımları, Dar Zaman Konuşamaları - İsmail Aykanat ile forum üyeleri güncel içeriklere erişebilir, kitap incelemeleri ve özetler burada!