Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
En son ne zaman FORMAT attınız hemen öğrenin
Başlat --> Çalıştır ---> cmd tamam diyoruz açılan kısma systeminfo
yazıyoruz tamam diyoruz ve bilgiler karşınız da şimdi bakın bakalım ne zaman format atmışınız.
En son ne zaman FORMAT attınız hemen öğrenin işletim sistemleri hakkında detaylar, En son ne zaman FORMAT attınız hemen öğrenin ile kullanıcılar sorularına yanıtı sadeport forumda bulabilir.
Bugün Office 2010 Günü
Microsoft, merakla beklenen yeni Office yazılım paketi Office 2010'u bugün ve yarın itibariyle tüm dünyada satışa sunuyor. Office 2010 devri de sonunda resmi olarak başlıyor!
Microsoft'un merakla beklenen yeni Office yazılım paketi Office 2010, bugün ve yarın itibariyle...
Virtual Memory (Sanal Bellek) Nedir ve Nasıl Çalışır?
Bilgisayar kullanırken aynı anda birçok program açarız. Tarayıcı, oyun, müzik uygulaması ve diğer yazılımlar RAM’i kullanır. Ancak RAM yetersiz kaldığında sistem tamamen durmaz. İşte burada “virtual memory” yani sanal bellek devreye girer...
Vista'nın HDD 'de Kapladığı Yer Artıyor İse
Windows Vista'da Sistemi Geri Yükleme yüklediğimiz veya kaldırdığımız programları Sistemi Geri Yükleme için depoluyor dolayısıyla HDD de kapladığı yer sürekli artıyor.Bunu engellemek için ;
1
Vista'nın Kurulu olduğu sürücüyü sağ tıklayıp özelliklere...
Vista da Harddisk Bölümlemek
Vista da Harddisk Bölümlemek..
Windows Vista İşletim sisteminiz ile çalışırken, Harddiskinizi istediğiniz şekillerde ve doğrultuda bölümleyebilirsiniz. Bunun için;
Denetim Masası > Yönetimsel Araçlar > Disk Yönetimi ne tıklayın.
Bölmek istediğiniz sürücünüze (C, D...
İşletim Sistemlerinde Kernel Nedir ve Nasıl Çalışır?
Bilgisayarımızda yaptığımız her işlem; bir uygulama açmak, dosya kaydetmek veya internette gezinmek gibi tüm süreçler aslında işletim sistemi tarafından yönetilir. Bu yönetimin merkezinde ise “kernel” yani çekirdek bulunur. Kernel, donanım...
Process (İşlem) ve Thread (İplik) Nedir? Aralarındaki Farklar Nelerdir?
Bir işletim sistemi aynı anda birçok programı çalıştırıyor gibi görünür. Müzik dinlerken internette gezmek veya bir dosya indirirken oyun oynamak buna örnektir. Bu çoklu görev yapısının temelinde “process” ve “thread”...
msn adresini sonra parolanı gir, oturum aç var ona tıkla, sonra müşteri hizmetleri diyor ona tıkla , hesabınızı kapatın var ona da tıkla , sonra devam düğmesine tıkla , hesabımı iptal et var ona tıkla 30 gün sonra adres kullanılmaz
Windows’da bilgisayar performansı iyileştirme
Windows cihazınız sınırlı depolama alanı, arka planda çalışan çok fazla başlangıç uygulaması, eski yazılım veya modern performans gereksinimlerini karşılamayacak donanım gibi çeşitli nedenlerle yavaş çalışabilir. Bu sorunların çoğunu tanılamaya ve...