Fransa’da En Çok Kullanılan 100 Günlük Fransızca Cümle - 4 (Hastane, Sağlık ve Acil Durum)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan OxyjeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konusunu Sadeport.com Portalında Görüntülemektesiniz!..
Fransa’da En Çok Kullanılan 100 Günlük Fransızca Cümle - 4 (Hastane, Sağlık ve Acil Durum)
Bu içerikte konuya dair en güncel bilgiler ve Sadeport forumlarında yer alan detaylı paylaşımlar sunulmaktadır.

- Sadeport.com | Fransa’da En Çok Kullanılan 100 Günlük Fransızca Cümle - 4 (Hastane, Sağlık ve Acil Durum) paylaşımını detaylı inceleyebilirsiniz.

OxyjeN

Admin

Fransızca hastane cümleleri - doktor diyalogları - eczane Fransızca - acil durum ifadeleri - gurbetçiler için sağlık konuşmaları

J’ai mal ici.
👉 Buram ağrıyor.

J’ai mal à la tête.
👉 Başım ağrıyor.

J’ai de la fièvre.
👉 Ateşim var.

Je suis malade.
👉 Hastayım.

J’ai besoin d’un médecin.
👉 Bir doktora ihtiyacım var.

C’est une urgence.
👉 Acil durum.

Appelez une ambulance.
👉 Ambulans çağırın.

Je me sens faible.
👉 Kendimi zayıf hissediyorum.

J’ai des vertiges.
👉 Başım dönüyor.

Je tousse beaucoup.
👉 Çok öksürüyorum.

J’ai besoin de médicaments.
👉 İlaca ihtiyacım var.

Où est la pharmacie ?
👉 Eczane nerede?

Je suis allergique.
👉 Alerjim var.

J’ai mal au ventre.
👉 Karnım ağrıyor.

Je me suis blessé(e).
👉 Yaralandım.

Je dois voir un médecin.
👉 Doktora görünmem gerekiyor.

Est-ce grave ?
👉 Ciddi mi?

Combien de temps cela va durer ?
👉 Ne kadar sürecek?

J’ai une assurance santé.
👉 Sağlık sigortam var.

Merci pour votre aide.
👉 Yardımınız için teşekkür ederim.

Fransa’da En Çok Kullanılan 100 Günlük Fransızca Cümle - 4 (Hastane, Sağlık ve Acil Durum) gurbetçiler forumu, Fransa’da En Çok Kullanılan 100 Günlük Fransızca Cümle - 4 (Hastane, Sağlık ve Acil Durum) ile yurtdışındaki üyeler haberleşebilir ve sade içerik, sadeport,sdefan.