Hollanda’da En Çok Kullanılan 100 Günlük Hollandaca Cümle 1 - Temel Konuşmalar ve Selamlaşmalar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan OxyjeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konusunu Sadeport.com Portalında Görüntülemektesiniz!..
Hollanda’da En Çok Kullanılan 100 Günlük Hollandaca Cümle 1 - Temel Konuşmalar ve Selamlaşmalar
Bu içerikte konuya dair en güncel bilgiler ve Sadeport forumlarında yer alan detaylı paylaşımlar sunulmaktadır.

- Sadeport.com | Hollanda’da En Çok Kullanılan 100 Günlük Hollandaca Cümle 1 - Temel Konuşmalar ve Selamlaşmalar paylaşımını detaylı inceleyebilirsiniz.

OxyjeN

Admin

Hollandaca günlük cümleler - selamlaşma - temel ifadeler - gurbetçiler için Hollandaca - Hollanda yaşam dili

Goedemorgen.
👉 Günaydın.

Goedenavond.
👉 İyi akşamlar.

Hallo, hoe gaat het met je?
👉 Merhaba, nasılsın?

Het gaat goed, dank je.
👉 İyiyim, teşekkür ederim.

Dank je wel.
👉 Teşekkür ederim.

Alsjeblieft.
👉 Rica ederim.

Sorry.
👉 Affedersiniz.

Ik begrijp het niet.
👉 Anlamıyorum.

Spreek je Turks?
👉 Türkçe konuşuyor musun?

Ik kom uit Turkije.
👉 Türkiye’den geliyorum.

Hoe laat is het?
👉 Saat kaç?

Waar is de wc?
👉 Tuvalet nerede?

Kan ik je helpen?
👉 Sana yardım edebilir miyim?

Ik ben moe.
👉 Yorgunum.

Ik heb honger.
👉 Açım.

Ik ben ziek.
👉 Hastayım.

Ik heb dorst.
👉 Susadım.

Ik begrijp het niet goed.
👉 İyi anlamadım.

Kunt u dat herhalen, alstublieft?
👉 Tekrar eder misiniz, lütfen?

Bedankt voor je hulp.
👉 Yardımın için teşekkürler.

Hollanda’da En Çok Kullanılan 100 Günlük Hollandaca Cümle 1 - Temel Konuşmalar ve Selamlaşmalar gurbetçiler forumu, Hollanda’da En Çok Kullanılan 100 Günlük Hollandaca Cümle 1 - Temel Konuşmalar ve Selamlaşmalar ile yurtdışındaki üyeler haberleşebilir ve sade içerik, sadeport,sdefan.