Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Haksızlık değilmi ama mahmut abi türkiyede olunca izleyemiyoruz.hayyy!...
adamlar saçma sapan şeyler yapıyorlar.sırf birilerine laf sokuyorlar diye you tube yasaklanıyor ülkede!!!
Haksızlık değilmi ama mahmut abi türkiyede olunca izleyemiyoruz.hayyy!...
adamlar saçma sapan şeyler yapıyorlar.sırf birilerine laf sokuyorlar diye you tube yasaklanıyor ülkede!!!
Colombiya'nın Dünyaca ünlü kalecisi Rene Higuita 41 yaşında doğduğu kent olan Medellin'in 2. Lig'te oynayan takımı Rionegro'da futbola geri döndü. Meşhur "Akrep kurtarışı"nın yanısıra çok sayıda çılgınlığıyla ünlü Kolombiya milli takımı eski kalecisi Rene Higuita, Kolombiya İkinci Lig takımlarından Deportivo Nioregno'yla anlaştı. 28 Ağustos 1966 doğumlu Higuita, konuya ilişkin olarak yaptığı açıklamasında, genç futbolcuları tecrübesiyle eğitmek istediğini söyledi. 1995 yılında Kolombiya'nın İngiltere'yle Wembley Stadı'nda oynadığı hazırlık maçında yaptığı ve literatürlere giren "Akrep kurtarışı"yla tanınan çılgın kaleci, kariyeri boyunca attığı 41 golle dünya tarihinin en çok gol atan kalecisi konumunda. Bu gollerinin çoğunu rakip futbolcuları çalımladıktan sonra atan Higuita, 1990 yılında İtalya'da oynanan Dünya Kupası Çeyrek Final karşılaşmasında Kamerunlu Roger Milla'yı çalımlamaya çalışırken topu kaptırmış ve golü yemişti. Higuita'nın çok sayıda duran top golü de bulunuyor. Dünya tarihinin gelmiş geçmiş en renkli futbolcuları arasında yeralan Higuita, böylece, en yaşlı profesyoneller arasına da girerek kişisel özelliklerine uygun yaşamını sürdürmüş olacak. Ünlü kalecinin akrep kurtarışını videolardan izleyebilirsiniz.
Darbukası olanlar Dikkat! ))
Bir gün bir bayan evde temizlik yapmaktadır. Dolabı silerken, dolabın üzerinde duran darbuka düşer ve kadının başına çarpıp hafifçe yaralar.
Komşu sesi duyup koşar:
— “Ne oldu, iyi misin?”
Kadın durumu anlatır. Olay büyür, aileye haber verilir.
Önce kız kardeşi...
Yapay Zekâ ile Tanışan Amca
Mahalledeki amcaya yapay zekâyı anlatmışlar.
Amca çok etkilenmiş.
Ertesi gün kahvehaneye gidip herkese anlatmaya başlamış:
“Bu yapay zekâ her şeyi biliyormuş.”
Arkadaşı sormuş:
“Her şeyi biliyorsa bana piyango numaralarını söylesin.”
Amca düşünmüş.
Sonra demiş...
Kız Bilgisayar Alırsa
Kız: Alo
Erkek: Alo ne haber?
Kız: İyi sen
Erkek: İyi , hayırdır ?
Kız: Ya Gökhan yeni bilgisayar aldım, bana öğretsene şu mereti kullanmayı
Erkek: Peki bi açta sen önce
Kız: Nasıl açılıyor
Erkek: Power düğmesine bas
Kız: Ee bastım bişey gözükmüyor
Erkek: Monitörü...
kadınlardan ters cevaplar:):)
Erkek:Bana isminizi bağışlar mısınız?
Kadın: Neden? Sizin yok mu?
Erkek: Size bir içki ısmarlayabilir miyim?
Kadın: Aslında içkinin parasını direkt alsam daha iyi olur.
Erkek: Ben bir fotoğrafçıyım ve ne zamandır sizinki gibi bir yüz arıyordum.
Kadın: Ben...
Kendini Banlayan Admin in Drami :)
Abi seni kim banladı ya?
+Ben kendimi banladım
-Delimisin abi sen?
+Banlanmamış olsam şu anda senide banlardım
-----------------------------------------
-Abi hayırdır nasıl oldu bu?
+Ben kendimi banladım dost
-Niye nolduki abi?
+Sanal dünya beni sıktı dost...
Bir Delinin Mal Beyanı
[FONT="Trebuchet MS"]1-Avşa adasında üç daire, dört üçgen, beş dikdörtgen
2-Gökyüzünde bi bulut
3-Bitliste beş minare
4-Bir yazlık biri kışlık iki platonik sevgili
5-Büro mobilyası ve çelik kapı üreten bir fabrikanın öğle üzeri yaslanıp sigaraiçilen beyaz duvarı
6-Islıkla...
Forum Yemin Töreni
Barışta ve savaşta, yerde gökte,tuvalette ve banyoda, ve forumda;
1-Üye olduktan sonra forum kuralları bölümünü okuyarak onun oraya süs diye konulmadığını anlayacağıma
2-Zeki ,çevik, ahlaklı ve aynı zamanda yazı yazıp paylaşan bir üye olacağıma
3-Arama yapmadan konu açıp...
ikiyüzlü mektup
İlk önce şiirin tamamını okuyun ardından BÜYÜK HARFLİ bölümleri tekrar okuyun.İki farklı insanla karşılaşacaksınız!
BABA GÖNDERDİĞİN PARA İLE
gül gibi geçiniyorum fazlasını
NE YAPABİLİRİM? HİÇ DÜŞÜN-
me beni şikayet ettiğimi gör-
DÜN MÜ BU ŞARTLARDA
daha fazlasını isteyemem...
Bayanlara Ofsayt Anlatımı
Bayanlara ofsaytı anlatmanın örnekli yolu...
Ucuzluktaki süper çantayı almak için Mango'ya girdiniz.Sadece bir tane kalmış, o da kasanın (kale) hemen yanında.
Ama bu çantanın tek taliplisi siz değilsiniz.Çantayı gözüne kestiren diğer bir müşteri(rakip oyuncu)de sizin...
CV Örneği
Alttaki işbaşvuru formunu dolduran Mehmet Tartar'ın başvuru formuna yazdığı cevaplar:
1. Adınız Soyadınız:
Mehmet Tartar
2.Yaşınız:
Yirmi sekiz.
3.Şirketimizdeki hangi pozisyon için Başvuruyorsunuz?
Mümkünse yatay bir pozisyon için. Eğer daha ciddi bir cevap istiyorsanız, ne iş
olsa...