Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Karışık Eski Kapaklar albüm kapağı, Karışık Eski Kapaklar yeni albumu cikti, yüksek kalite, album kapakgi, Karışık Eski Kapaklar album sarkilar, sade,sadeport.
50 Golden Songs
Albümü --Yeni Albüm -Track List -Albüm Tanıtım
SANATÇI ADI:
ALBÜM ADI: 50 Golden Songs
ALBÜM YILI: 2012
COVER:
http://www.esenshop.com/upload/big/24508698785060696.jpg
ALBÜMDEKİ PARÇALAR:
CD 1
Fly Me to the Moon
Je T'oublierai
Sempre....sempre
Aline Christophe
Tears On My Pillow...
Uzun Yol Şarkıları Uzun Yol Şarkıları
Uzun Yol Şarkıları Albümü - Uzun Yol Şarkıları Uzun Yol Şarkıları - Uzun Yol Şarkıları Uzun Yol Şarkıları Yeni Albüm - Uzun Yol Şarkıları Track List - Uzun Yol Şarkıları Uzun Yol Şarkıları Albüm Tanıtım
SANATÇI ADI: Uzun Yol Şarkıları
ALBÜM ADI: Uzun Yol...
Nurettin Bay Eyvah & Şakir
[h2]Nurettin Bay Albümü - Nurettin Bay Eyvah & Şakir - Nurettin Bay Eyvah & Şakir Yeni Albüm
- Eyvah & Şakir Track List -Albüm Tanıtım
SANATÇI ADI: Nurettin Bay
ALBÜM ADI: Eyvah & Şakir
ALBÜM YILI: 2014
COVER:
ALBÜMDEKİ PARÇALAR:
01. Erzincan
02. Eyvah
03. Malatya...
Gizem Kara Olmaz Olsun Ayrılıklar
Gizem Kara Albümü - Gizem Kara Olmaz Olsun Ayrılıklar - Gizem Kara Olmaz Olsun Ayrılıklar Yeni Albüm
- Olmaz Olsun Ayrılıklar Track List -Albüm Tanıtım
SANATÇI ADI: Gizem Kara
ALBÜM ADI: Olmaz Olsun Ayrılıklar
ALBÜM YILI: 2012
COVER:
ALBÜMDEKİ PARÇALAR...
Killa Hakan - Volume Maximum
https://static.ticimax.cloud/cdn-cgi/image/width=-,quality=85,format=auto/11545/uploads/urunresimleri/buyuk/killa-hakan-volume-maximum-cd-hip-hop--46dd92.jpg
Üretici Türküola Müzik
Türü Hip Hop / Rap
Dili Türkçe
Yayın Tarihi 03/02/2010
Albüm ile ilgili diğer...
TRT Arşiv Serisi 232 Minik Solistlerden Çocuk Şarkıları
TRT Arşiv Serisi 232 Albümü - TRT Arşiv Serisi 232 Minik Solistlerden Çocuk Şarkıları - TRT Arşiv Serisi 232 Minik Solistlerden Çocuk Şarkıları Yeni Albüm - Minik Solistlerden Çocuk Şarkıları Track List - TRT Arşiv Serisi 232 Minik...