Video/Converter MiniTool Screen Recorder 1.3 Nedir? Ekran Kaydetme Programı İncelemesi

Konusunu Sadeport.com Portalında Görüntülemektesiniz!..
MiniTool Screen Recorder 1.3 Nedir? Ekran Kaydetme Programı İncelemesi
Bu içerikte konuya dair en güncel bilgiler ve Sadeport forumlarında yer alan detaylı paylaşımlar sunulmaktadır.

- Sadeport.com | MiniTool Screen Recorder 1.3 Nedir? Ekran Kaydetme Programı İncelemesi paylaşımını detaylı inceleyebilirsiniz.

Mert-Kaan

Forum Sahibi

Bilgisayar ekranında gerçekleşen işlemleri kaydetmek günümüzde eğitim videoları hazırlamak, oyun görüntülerini paylaşmak veya teknik destek içerikleri oluşturmak için sıkça kullanılan bir yöntemdir. MiniTool Screen Recorder 1.3, kullanıcıların ekran görüntülerini kolayca video olarak kaydetmelerine yardımcı olan pratik bir ekran kayıt programıdır.

MiniTool Screen Recorder Özellikleri

Program, ekran kaydı almak isteyen kullanıcılar için çeşitli seçenekler sunmaktadır:
  • Bilgisayar ekranını kaydetme
  • Web kamerası görüntüsünü kaydetme
  • Ekran ve web kamerasını aynı anda kayıt altına alma
  • Sistem seslerini kaydetme
  • Mikrofon sesini ekleme
  • Kayıt sırasında ekran üzerine çizim yapabilme
  • Önemli noktaları işaretleme
  • Farklı kare hızlarında kayıt alma
  • 4K çözünürlüğe kadar video kaydı desteği
Bu özellikler sayesinde hem eğitim içerikleri hem de oyun videoları kolaylıkla hazırlanabilir.

Kimler İçin Uygundur?

MiniTool Screen Recorder özellikle;
  • Eğitim içerikleri hazırlayanlar
  • Oyun videoları kaydedenler
  • Yazılım tanıtımları yapanlar
  • Teknik destek verenler
  • Sunum ve eğitim videoları oluşturan kullanıcılar için kullanışlı bir çözüm sunmaktadır.

Kayıt Sırasında Çizim Yapma Özelliği

Programın dikkat çeken özelliklerinden biri de kayıt sırasında ekran üzerinde çizim yapabilmesidir. Bu sayede anlatım yapılan bölümler vurgulanabilir, önemli alanlar işaretlenebilir ve izleyicilerin dikkatinin belirli noktalara yönlendirilmesi sağlanabilir.

Sonuç

MiniTool Screen Recorder 1.3, ekran kaydı almak isteyen kullanıcılar için sade ve kullanımı kolay bir çözüm sunmaktadır. Ekran, web kamerası ve ses kayıtlarını aynı anda desteklemesi sayesinde hem profesyonel hem de günlük kullanım ihtiyaçlarına cevap verebilmektedir.

Resimler ile Gösterim ve Anlatim:

Minitool-screen-recorder6.jpg

Minitool-screen-recorder5.jpg

Minitool-screen-recorder4.jpg

Minitool-screen-recorder3.jpg

Minitool-screen-recorder2.jpg

Minitool-screen-recorder1.jpg

MiniTool Screen Recorder

MiniTool Screen Recorder, Windows işletim sistemi için geliştirilmiş bir ekran kayıt yazılımıdır. Kullanıcılara masaüstü etkinliklerini, oyunları veya video konferansları kolayca kaydetme ve düzenleme imkânı sunar. Basit arayüzü ve entegre düzenleme araçları sayesinde bireysel kullanıcılar ve eğitim içerikleri hazırlayanlar arasında popülerdir.
Ana Bilgiler

Geliştirici: MiniTool Software Limited

İlk Yayın: 2020 civarı

Uyumlu Sistem: Windows 7/8/10/11

Lisans Türü: Ücretsiz ve ücretli sürümler

Desteklenen Formatlar: MP4, AVI, MOV, WMV, MKV

Özellikler ve Kullanım Alanları

MiniTool Screen Recorder, tüm ekranı, belirli bir pencereyi veya özel bir alanı kaydedebilir. Aynı zamanda sistem sesini ve mikrofon girişini eşzamanlı olarak kaydederek sunumlar veya çevrim içi dersler için uygun bir çözüm sunar. Dahili video kesme ve dönüştürme işlevleri, kaydedilen kliplerin hızlıca düzenlenmesine olanak tanır.
Kullanıcı Deneyimi

Program, tek tıklamayla kayıt başlatma, kısayol tuşu atama ve yüksek çözünürlüklü (1080p’ye kadar) kayıt desteği ile basit ama işlevsel bir deneyim sunar. Hafif yapısı sayesinde düşük donanımlı bilgisayarlarda bile akıcı çalışır.
Fiyatlandırma ve Destek

MiniTool, yazılımın temel özelliklerini ücretsiz sağlar; ancak filigran kaldırma, sınırsız kayıt süresi ve gelişmiş düzenleme araçları gibi ek işlevler için ücretli planlar sunar. Destek, resmi web sitesi üzerinden çevrim içi yardım ve sıkça sorulan sorular (SSS) bölümüyle sağlanır.
İlgili Ürünler

MiniTool Software ayrıca MiniTool Power Data Recovery ve MiniTool Partition Wizard gibi diğer yardımcı programlarıyla da tanınır.

Kategori:
Programlar

İlgili Başlıklar:

MiniTool Screen Recorder 1.3 Nedir? Ekran Kaydetme Programı İncelemesi programlar ve yazılımlar, MiniTool Screen Recorder 1.3 Nedir? Ekran Kaydetme Programı İncelemesi ile üyeler en güncel ve kullanışlı içeriklere ulaşabilir.