Moussa Sow: Şova hazırız

Konusunu Sadeport.com Portalında Görüntülemektesiniz!..
Bu içerikte konuya dair en güncel bilgiler ve Sadeport forumlarında yer alan detaylı paylaşımlar sunulmaktadır.

- Sadeport.com | Moussa Sow: Şova hazırız paylaşımını detaylı inceleyebilirsiniz.

AloneLord

Genel Sorumlu

Galatasaray derbisinde vasat futboluyla eleştiri oklarının hedefindeki isimlerden olan Moussa Sow'dan Antalyaspor maçı öncesi iddialı sözler...

Gollerine devam edeceğini belirten Senegalli yıldız, “Artık derbiyi unuttuk ve o maçla ilgili gereken yorumlar yapıldı. Biz işimize bakmaya devam edeceğiz. Bu sezon sahamızda yenilmezlik unvanı olan tek takım biziz ve bunu Antalyaspor karşısında da sürdüreceğiz. Taraftarlarımızın müthiş desteğiyle rakibimizi yeneceğimize, şovumuza da kaldığımız yerden devam edeceğimize inanıyorum. Ben Fenerbahçe’de oynamaktan çok mutluyum. Hakkımda çıkan transfer haberleriyle ilgili artık yorum yapmak istemiyorum. Fenerbahçe’nin futbolcusuyum ve uzun yıllar daha hizmet edeceğim” açıklamasını yaptı.

Moussa Sow: Şova hazırız internet ve web teknolojileri, Moussa Sow: Şova hazırız ile kullanıcılar dijital içeriklere ulaşabilir.