Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Neresi Korkunç?
İki cimri Kayserili aralarında konuşuyorlardı:
-Dün bi sirke gittim. Çok korkunç bişey oldu. Aslan bakıcısını parçalayıp öldürdü.
-Peki, sizden bunun için ayrıca para aldılar mı?
-Hayır, almadılar.
-Eeee, neresi korkunç ki bunun?
Fıkralar sadeport.com, Neresi Korkunç? sadeport portal, komik Fıkra içerikleri, mizah ve eğlenceli yazılar, forum eğlence
Tren Yolculuğu
Üç arkadaş tren istasyonuna gitmişler. İçlerinden biri gişeye yaklaşıp bilet alm…ış ve trenin kalkmasına ne kadar zaman olduğunu sormuş.
– Bir saat on beş dakika… Arkadaşlarına dönmüş:
– Daha çok var, hadi gidip şu karşıki kafede çay içelim… Oradan buradan derken lâf lâfı açmış…...
Besbelli Sarhoş
Yaşlı ve çirkin bir kadın soluk soluğa karakola gelip şikayetçi olur :
-Adamın biri beni bir saattir izliyor, kendimi buraya zor attım, galiba sarhoştu memur bey, der.
Polis çirkin kadını tepeden tırnağa süzüp cevaplar :
-Galiba değil, besbelli sarhoşmuş, der.
:d Etmezsen etme
Adamın biri, bir gün ağacın altında namaz kılıyormuş. Ağaçta bulunan başka biri de onu izliyormuş. Namazını bitiren adam daha sonra namazının kabul olması için Allah'a dua etmeye başlamış. - "Allahım sen namazımı kabul et." Ağaçtaki adam: - "Etmem", diye cevap vermiş. Adam...
Say Bakalım
*Bizim küçük Temel, okuldan bir türlü mezun olamıyor. En sonunda öğretmen:
- "Oğlum seni imtihan edeceğim. Bilirsen seni mezun edeceğim."
Temel sevinir, sözlüye kalkar... Hoca:
- "Söyle bakayım Temel, İngiltere'yle Fransa kaç kez savaştılar?"
Küçük Temel:
- "Altı defa savaştılar...
Yaşını Toplayan Temel
Misafirlerden biri küçük Temel'e sordu:
-Uşağum kaç yaşinda oldun pakayim?
-On beş yaşina girdum.
Misafir şaşırdı gözlerini açarak:
-Ula ne çabuk büyüdun sen. Daha geçen yıl yedi yaşinda değil midun?
-Evet geçen yıl yedi yaşinaydum. Ha bu yilda sekiz. Topla pakayim yedi ile...
İt Gibi Titri
Elazığ'lı bir kız günün birinde İstanbul'a gelin gider. Orada bir süre yaşarken evli kadınların akşam işten dönen kocalarına " ay hayatım üşümüşsün donmuşsun kıyamam ben sana" dediğini görür. Bizim gelinin hoşuna gider ve bir akşam işten dönen kocasına " Oy ben sahan ölem üşümüş...
Yoksul İle Bakkal
Yoksulun biri bir bakkaldan sadaka istedi. Bakkal kovalayıp küfretmeye kalkınca o da ayakkabısını çıkarıp bakkalın başına indirdi. Bakkal doğru kadıya gidip şikayette bulundu. Kadı yoksulu çağırtıp "Niye vurdun bakkala?" diye sordu.
- Bana küfretti de ondan.
- Yine de kötü bir...
Neresi Korkunç?
İki cimri Kayserili aralarında konuşuyorlardı:
-Dün bi sirke gittim. Çok korkunç bişey oldu. Aslan bakıcısını parçalayıp öldürdü.
-Peki, sizden bunun için ayrıca para aldılar mı?
-Hayır, almadılar.
-Eeee, neresi korkunç ki bunun?
Limonlumu sirkelimi
Başhekim akıl hastanesini gezerken birköşede hareketleri
gayet normal birini görmüş ve yanına giderek sormuş.
- Sen neden burdasın?
- Pamuklu çorapları yünlülere tercih ettiğim icin.
Başhekim şaşırmış.
- Bunda ne var bende pamuklu corap tercih ederim.
Hasta sevinmiş.
- Ya...