Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Uzun Yol Şarkıları Uzun Yol Şarkıları
Uzun Yol Şarkıları Albümü - Uzun Yol Şarkıları Uzun Yol Şarkıları - Uzun Yol Şarkıları Uzun Yol Şarkıları Yeni Albüm - Uzun Yol Şarkıları Track List - Uzun Yol Şarkıları Uzun Yol Şarkıları Albüm Tanıtım
SANATÇI ADI: Uzun Yol Şarkıları
ALBÜM ADI: Uzun Yol...
50 Golden Songs
Albümü --Yeni Albüm -Track List -Albüm Tanıtım
SANATÇI ADI:
ALBÜM ADI: 50 Golden Songs
ALBÜM YILI: 2012
COVER:
http://www.esenshop.com/upload/big/24508698785060696.jpg
ALBÜMDEKİ PARÇALAR:
CD 1
Fly Me to the Moon
Je T'oublierai
Sempre....sempre
Aline Christophe
Tears On My Pillow...
Nurettin Bay Eyvah & Şakir
[h2]Nurettin Bay Albümü - Nurettin Bay Eyvah & Şakir - Nurettin Bay Eyvah & Şakir Yeni Albüm
- Eyvah & Şakir Track List -Albüm Tanıtım
SANATÇI ADI: Nurettin Bay
ALBÜM ADI: Eyvah & Şakir
ALBÜM YILI: 2014
COVER:
ALBÜMDEKİ PARÇALAR:
01. Erzincan
02. Eyvah
03. Malatya...
Gizem Kara Olmaz Olsun Ayrılıklar
Gizem Kara Albümü - Gizem Kara Olmaz Olsun Ayrılıklar - Gizem Kara Olmaz Olsun Ayrılıklar Yeni Albüm
- Olmaz Olsun Ayrılıklar Track List -Albüm Tanıtım
SANATÇI ADI: Gizem Kara
ALBÜM ADI: Olmaz Olsun Ayrılıklar
ALBÜM YILI: 2012
COVER:
ALBÜMDEKİ PARÇALAR...
Uzun Yol Şarkıları Uzun Yol Şarkıları 3
Uzun Yol Şarkıları Albümü - Uzun Yol Şarkıları Uzun Yol Şarkıları 3 - Uzun Yol Şarkıları Uzun Yol Şarkıları 3 Yeni Albüm - Uzun Yol Şarkıları 3 Track List - Uzun Yol Şarkıları Uzun Yol Şarkıları 3 Albüm Tanıtım
SANATÇI ADI: Uzun Yol Şarkıları
ALBÜM ADI...
Tufan Altaş Yerden Yere Vurdun Kader
Tufan Altaş Albümü - Tufan Altaş Yerden Yere Vurdun Kader - Tufan Altaş Yerden Yere Vurdun Kader Yeni Albüm - Yerden Yere Vurdun Kader Track List - Tufan Altaş Yerden Yere Vurdun Kader Albüm Tanıtımı
SANATÇI ADI : Tufan Altaş
ALBÜM ADI : Yerden Yere Vurdun...
Killa Hakan - Volume Maximum
https://static.ticimax.cloud/cdn-cgi/image/width=-,quality=85,format=auto/11545/uploads/urunresimleri/buyuk/killa-hakan-volume-maximum-cd-hip-hop--46dd92.jpg
Üretici Türküola Müzik
Türü Hip Hop / Rap
Dili Türkçe
Yayın Tarihi 03/02/2010
Albüm ile ilgili diğer...