Ölümden başka her derde deva çörek otu?

Konusunu Sadeport.com Portalında Görüntülemektesiniz!..
Bu içerikte konuya dair en güncel bilgiler ve Sadeport forumlarında yer alan detaylı paylaşımlar sunulmaktadır.

- Sadeport.com | Ölümden başka her derde deva çörek otu? paylaşımını detaylı inceleyebilirsiniz.

Zeynep

Çalışkan Üye

🌿 ölümden başka her derde deva: çörek otu 📍Hem kadim İslami kaynaklarda hem de modern tıpta yeri doldurulamayan, bağışıklığı zirveye çıkaran en güçlü doğal savaşçıyı tanıyın! 👇
🕌 HADİS-İ ŞERİF
Peygamber Efendimiz (s.a.v.) şöyle buyurmuştur:
" ```Çörek otunu kullanmaya devam edin, çünkü onda ölümden başka her hastalıka şifa vardır."``` (Buhârî).

👳🏻‍♂️ İslam alimleri ve kadim hekimler,* bu ifadenin çörek otunun vücuttaki tüm savunma sistemini baştan aşağı yenilediği anlamına geldiğini belirtir.

🔬 MODERN TIP NE DİYOR?* Normal tıp ve laboratuvar araştırmaları, bu kutsal şifayı tamamen doğrulamaktadır. İçeriğindeki Timokinon adlı mucizevi bileşik sayesinde 🌾 çörek otu:
• Bağışıklığı Uçurur: Savunma hücrelerini artırır, kansere karşı korur.
• İltihap Söker: Hücre düzeyindeki kronik iltihabı ve ödemi yok eder.
• Akciğerleri Açar : Nefes borusunu genişletir, astım ve alerjiye iyi gelir.
• Kalbi Korur : Kötü kolesterolü düşürür, tansiyonu dengeler.
• Şekeri Düzenler : İnsülin direncini kırarak kan şekerini dengede tutar.

📍 EN TEMİZ TÜKETİM TAVSİYESİ
🥄🌾 Her sabah aç karnına 1 çay kaşığı çörek otunu dişlerinizle çiğneyerek yutabilir veya soğuk sıkım çörek otu yağını 1 tatlı kaşığı balla karıştırarak tüketebilirsiniz.
( Not : Kronik rahatsızlığı olanlar ve ilaç kullananlar doktoruna danışmalıdır).

Sağlıklı ve şifa dolu günler dilerim!😊

📍Paylaşımlarımızı ve edindiğiniz bilgileri sevdiklerinizle de paylaşabilirsiniz 📍

Ölümden başka her derde deva çörek otu? bitkisel tedavi yöntemleri, doğal çözümler ve alternatif tıp önerileri. Şifalı bitkiler, evde uygulanan kürler ve destekleyici tedavi bilgisi, sadeport forumları.