Seçmeli Kur'an Dersi, Milletimizin Hayaliydi

Konusunu Sadeport.com Portalında Görüntülemektesiniz!..
Bu içerikte konuya dair en güncel bilgiler ve Sadeport forumlarında yer alan detaylı paylaşımlar sunulmaktadır.

- Sadeport.com | Seçmeli Kur'an Dersi, Milletimizin Hayaliydi paylaşımını detaylı inceleyebilirsiniz.

serapmisali

Super Üye

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer - 4+4+4 sistemine yönelik eleştiriler - Ticaretin Efsanesi' adlı kitab

http://img1.zaman.com.tr/2012/04/08/bakan-dincer.jpg
Ömer Dinçer: Seçmeli Kur'an dersi, milletimizin hayaliydi
Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, eğitimde yeni kabul edilen 4+4+4 sistemine yönelik eleştirilere cevap verdi.
İstanbul Ticaret Odası'nın (İTO) ilköğretim 5'inci sınıf öğrencileri için hazırladığı 'Ticaretin Efsanesi' adlı kitabın tanıtım toplantısında konuşan Dinçer, Kur'an-ı Kerim ve Peygamberimiz'in hayatını anlatan seçmeli derslerin milletin hayali olduğunu ve bu hayali gerçekleştirdiklerini söyledi. Dinçer, Kur'an-ı Kerim dersi ile ilgili açıklamalarının da yanlış aksettirildiğini belirtti. Dinçer, "Biz, Kur'an-ı Kerim derslerini, din derslerini okullarımızda işlemeye başladığımızda mahalle baskısını ima edecek veya bu tür sonuçları doğuracak veya çocuklarımızı birbirinden ayrıştıracak bir uygulama yapmamaya özen göstereceğiz. Benim söylediğim şey bu. " ifadesini kullandı. Okul öncesi eğitimle ilgili tartışmalara değinen Dinçer, "Çocuklarımızı okul öncesi eğitime alabilmek için, yüzde yüz okullaştırmak için çaba sarf edeceğiz." dedi.
Gündem Ömer Dinçer: Seçmeli Kuran dersi, milletimizin hayaliydi ZAMAN

Seçmeli Kur'an Dersi, Milletimizin Hayaliydi güncel haberler ve son gelişmeler, Seçmeli Kur'an Dersi, Milletimizin Hayaliydi ile tüm önemli olaylar burada sizleri bekliyor.