TikTok’ta İzlenme Süresi İyi Olduğu Halde Video Neden Büyümez?

Konusunu Sadeport Portalında Görüntülemektesiniz!..
İçeriği en güncel bilgiler ile yer alan detaylı Şekilde Sadeport Forumlarında paylaşılmışdır.

Asya

Tecrübeli Üye

Merhaba, son zamanlarda TikTok videolarının performansını incelerken kafama takılan bir konu var.

Bazı videolarda izlenme süresi fena olmadığı halde video belli bir izlenme sayısından sonra neredeyse tamamen durabiliyor. İlk başta bunun izlenme süresinin düşük olmasından kaynaklandığını düşünüyordum ama her zaman böyle olmadığını fark ettim.

Çünkü bir videonun sadece ortalama izlenme süresine bakmak yeterli olmayabilir diye düşünüyorum.

Örneğin;
  • İnsanlar videoyu ne kadar süre izliyor?
  • Videoyu sonuna kadar izleyenlerin oranı nasıl?
  • İnsanlar videoyu tekrar izliyor mu?
  • Video izlendikten sonra yorum, beğeni veya paylaşım geliyor mu?
  • İzleyici videodan sonra profili ziyaret ediyor mu?
gibi farklı davranışların da önemli olabileceğini düşünüyorum.

Bir de videonun ilk birkaç saniyesinde izleyicinin ilgisini çekmek ile videonun tamamını izletmek arasında fark var. Video uzun süre izleniyor olsa bile insanlar erken aşamada çok fazla kaybediliyorsa bu durum performansı etkileyebilir.

Benim merak ettiğim şu: Sizde hiç izlenme süresi iyi görünen ama buna rağmen büyümeyen bir video oldu mu?

Eğer olduysa yaklaşık kaç izlenmede kaldı ve videonun diğer istatistikleri nasıldı?

Deneyimlerinizi paylaşırsanız özellikle yeni içerik üretmeye başlayanlar için güzel bir karşılaştırma olabilir.

TikTok

TikTok Videom 0 İzlenmede Kalıyorsa Önce Neleri Kontrol Etmeliyim?
TikTok’ta Videolar Neden İlk Saatlerde Daha Önemlidir?
TikTok’ta Aynı Videoyu Farklı Hesaplarda Paylaşmak Mantıklı mı?
TikTok’ta Video Açıklamaları (Caption) Gerçekten Görünürlüğü Etkiler mi?

TikTok sadeport.com, TikTok’ta İzlenme Süresi İyi Olduğu Halde Video Neden Büyümez? sadeport, Sadeport Forumu, tiktok videolaroi, tiktok hesap acma, tiktok özellikleri, tiktok DM, Tiktok para kazanma, tiktok güvenlik