Uzun Hikaye - Şoray Uzun

Konusunu Sadeport.com Portalında Görüntülemektesiniz!..
Uzun Hikaye - Şoray Uzun
Bu içerikte konuya dair en güncel bilgiler ve Sadeport forumlarında yer alan detaylı paylaşımlar sunulmaktadır.

Uzun Hikaye - Şoray Uzun

- Sadeport.com | Uzun Hikaye - Şoray Uzun paylaşımını detaylı inceleyebilirsiniz.

Mert-Kaan

Forum Sahibi

Uzun Hikaye - Şoray Uzun

Uzun Hikaye - Şoray Uzun

Şoray Uzun Uzun Hikaye - Uzun Hikaye Kitabı - Uzun Hikaye Kitap Özeti - Uzun Hikaye Şoray Uzun Fiyatı ve Ön Okuma

0002229593001-1.jpg

Uzun Hikaye Kitap Açıklaması
Galiba uzun oldu ama ne yapayım? "Uzun Hikâye..."
Freud her insanının mutlaka bir “bilince” (farkında olduğu, hatırladığı her şey) ve “bilinçdışına” (erişilmesi çok zor,
hatırlanmayan, bastırılmış içerikler) sahip olduğunu söyler çünkü Freud, Şoray Uzun’la hiç tanışamamıştı.
Eğer tanışsaydı ve beş dakika sohbet etseydi “Şoray hariç her insan” derdi. Şoray’da bilinçdışı diye bir şeyin olmadığını hemen anlardı.
Onda her şey her zaman bilinçtedir. O hiçbir şeyi unutmaz, her şeyi hatırlar.
Sadece kendisi için değil etrafındakilerin de hayatındaki her detayı hatırlar ve hatırlatır. Yürüyen bir Google gibidir.
Sen kendinle ilgili bir hata yapsan bile o, “Bunu mu demek istedin?” diye düzeltir. Şoray Uzun, Instagram’ın 24 saate unuttuğu storyleri bile hatırlar.
Bu elinizde tuttuğunuz kitap gerçekten çok değerli bir kitap çünkü bu kadar çok şeyi hatırlayan bir insanın tüm bunları 240 sayfaya sığdırması başlı başına çok büyük bir olay.
Ben ondan Anabritannica gibi ciltler beklerdim. O yüzden bu kitabın ismi çok anlamlı.

Kitap Adı: Uzun Hikaye
Yazar: Şoray Uzun
Yayınevi: İskenderiye Yayınları
Hamur Tipi: 2. Hamur
Sayfa Sayısı: 240
Ebat: 13,5 x 21
İlk Baskı Yılı: 2026
Baskı Sayısı: 1. Basım
Dil: Türkçe
Barkod: 9786259031200

Kategori:
Yeni Çıkan Kitaplar & Kitap Tanıtımları
Ilgili Konular:
Pantolonlu Bulut - Mehmet Ali Tan
Öteki ve Ben - Yalın Alpay

Uzun Hikaye - Şoray Uzun yeni çıkan kitaplar ve tanıtımları, Uzun Hikaye - Şoray Uzun ile forum üyeleri güncel içeriklere erişebilir, kitap incelemeleri ve özetler burada!