Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Temel arabasıyla Trabzon’ da ilerlerken kırmızı ışık ihlali yapmış. Polis anons ile Temel’ i durdurmuş.
Polis Temel’ den ehliyet isteyince
Temel cevap vermiş :
– Ula ehliyet verdunuz mi de isteysunuz?
Fıkralar sadeport.com, Verdiniz mi ki? sadeport portal, komik Fıkra içerikleri, mizah ve eğlenceli yazılar, forum eğlence
Türkler Cehenneme Giderse
[FONT="Trebuchet MS"]-yere tükürme alışkanlıkları sayesinde cehennemin ateşini söndürebilirler...
- zebanilere rüşvet verip cennete girmeye çalışabilirler...
- arazi mafyası bir türk mevta, bütün cehennemi gasp edip 'burayı boşaltın' diye ahaliye zulüm edebilir. olmadı...
Densüzlüğün Cezasi
[FONT="Comic Sans MS"]Elazığlının biri, eli sol yanağında gözleri kızarmış ve konuşması zorla anlaşılacak bir tarzda eczacının birine:
“Yav dişim çoh fena, dohtora gettim ilaç vermedi. Hele buna bi bah da ilaç ver... Yav dohtor beni gapiya atti bili misin?
Eczacı şaşırarak...
Sütanne
Adam evlenir,
10 sene geçer çocuğu olmaz.
Yurtdışına göreve gider.
Hanımından gelen mektupta hamile olduğu yazılıdır.
Yurda döndüğünde ise hanımı doğurmuştur ama çocuk zencidir.
Hanımına sorar:
"Hanım ne sizin sülâlede ne de bizim sülâlede zenci değil,
esmer bile yok; bu iş nasıl oldu?"...
Verdiniz mi ki?
Temel arabasıyla Trabzon’ da ilerlerken kırmızı ışık ihlali yapmış. Polis anons ile Temel’ i durdurmuş.
Polis Temel’ den ehliyet isteyince
Temel cevap vermiş :
– Ula ehliyet verdunuz mi de isteysunuz?
Keloğlan Dağlar Padişahı Fıkrası
Bir varmış, bir yokmuş. Bir Keloğlan varmış. Bu Keloğlan zamanla büyüyüp gelişmiş. 20 yaşına girmiş. Mert, yiğit biriymiş ama çalışmayı sevmez, boş gezenin boş kalfası misali koca boyuyla gezer dururmuş. Garip anacığı çalış, para kazan dedikçe, para benim neyime...
Ümmeti Muhammed'in Selamı Var
Öğrencinin biri Mısır'da üniversite okuyormuş. Yazılılar bittikten sonra sömestır tatili olmuş. Arkadaşı Ali'ye, ben memleketime gidiyorum sen bana notlarımı iletirsin: Eğer bir zayıfım varsa Ali'nin selamı var, iki zayıfım varsa Muhammed'in selamı var, üç zayıfım...
Kaçmaya çalışıyor
[COLOR="Sienna"]İkinci dünya savaşı sırasında bir İngiliz Almanya üzerinde düşürülür. Almanlar bunu esir alırlar fakat İngiliz'in bir bacağı ve iki kolu kangren olmuştur. Almanlar ilk önce bacağı keserler ve İngiliz Almanlardan bu bacağı ana vatanı olan İngiltere'ye atmalarını...
Adres
[FONT="Trebuchet MS"]Temel'le Dursun gezerlerken bir kilisenin önünden geçerler.
Temel, Dursun'a 'Ula Dursun 5 dakika bekle bi günah çıkartayım'.
Temel Kiliseye girer Papaz gelir.
'Söyle evladım ne günah işledin?'
Temel: 'Zina işledim'.
Papaz: 'Kiminle'.
Temel: 'Sanane ya çıkar günahımı...
Değirmenci, Keloğlan ile Arap Fıkrası
Eski zamanlarda bir Keloğlan yaşarmış. Bu Keloğlan tembellikten bıkmış. Arabın biriyle ortak olmuş ve bir değirmen satın almış. Keloğlan kısa zamanda değirmenciliğe alışmış. Gelen buğday, arpa ve mısırı değirmende öğütüp un yapıyor ve para kazanıyormuş. Bazı...
Dursun, saatlerin geri alınacağını duyunca, evdeki saatleri toplayıp Saatçi Temele gider:
Ula Temel, saatler geri alınacakmış. Biz de evdeki saatleri senden satın aldığımız için sana getirdik. Bunları geri alacaksun da
Temel kendinden emin bir şekilde:
Öyle yağma yok. Ben de duydum ama, sadece...
Yatmayacak Mıyız ?
Newyork da ikiz kuleler yıkılmadan önce bi adamla bi kadın kulelerin tepesinde akşam yemeği yiyorlarmış. Romantik bi yer, ortam süper, newyork acaip güzel, kemancılar,yemek...herşey süper... kadın mest...başlamışlar muhabbete..adam konuştukça kadın hayran,adam konuştukça kadın...
Tuvaletçi
Geçen gün süpermarkete gittiydim. Neyse alışverişimi yaptım ve kasaların olduğu bölümde para ödemek için sıra beklemeye başladım. Sıra tam bana gelmişti ki önüme bir adam geçiverdi. Sanki önüme geçip çok iyi bir halt etmiş gibi de sırıtıp hava atıyordu. Sonra aldı poşetlerini barkoddan...
Müslüman Erzurumlu
Erzurum'da ermenilerin olduğu dönemde, kurban bayramı. Erzurumlular kurban kesiyorlar, bunu gören ermeninin biri arkadaşına;
- Ben de kurban kesmek istiyorum, der.
- Olur mu saçmalama. Sen müslüman değilsin, kurbanı niye keseceksin ki? diye karşı çıkar arkadaşı.
Tabi ermeni...
Keloğlan ın Horozu Fıkrası
Bir varmış bir yokmuş. Yumurtadan civciv çıkmış. Civciv büyümüş piliç olmuş. Piliç büyümüş tavuk olmuş. Tavuk yumurtlamış. Yumurtadan civciv çıkmış. Bu civciv büyümüş horoz olmuş. Bu horoz bir gün sol- sağ, bir- iki uygun adım giderken Keloğlan'la karşılaşmış ve...
Hele bir cuma geçsin
Naim Hocaya gelir bir adam:
-"Hocam! Benim babam Cuma günü öldü. Diyorlar ki Cuma günü ölene kabir azabı yoktur. Doğru mu?"
Naim Hoca:
-"Doğrudur! Cuma günleri azab olmaz!" der.
Ama adam devam eder:
-"Ama hocam, benim babam üçkağıtçının tekiydi. Milleti dolandırıp dururdu...