Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tercümeli Mesajlar SMS Almanca Türkçe
1000 düsünce seni düsünüyor
1000 düsünce beni sana bagliyor
sana sadece sunu söylemek istiyordum:
seni seviyorum ve sormak istiyorum:
sende beni seviyormsun?
1000 Gedanken denken an dich!
1000 Gedanken fesseln mich!
Ich wollte dir hiemit nur sagen...
Sıla Yolunda Yeni Radar Uygulamaları Gurbetçileri Zorluyor
sıla yolu radar cezaları - Avrupa Türkiye yol durumu - gurbetçi trafik cezaları - Sırbistan radar kontrolleri - Bulgaristan otoyol haberleri
Avrupa’dan Türkiye’ye kara yoluyla gelen gurbetçiler için bu yıl en çok konuşulan konulardan...
Gurbetçi Soru ve Sorunları
Yurtdışında yapılan formalite nikah.
Soru 1: Çok yaygın bir uygulama olarak, müslüman erkekler kendi ülkelerinde, sonradan tekrar resmi nikah yapmak niyetiyle, formalite icabı eşlerinden hakim kararıyla ayrılarak batı Avrupa'ya geliyorlar. Ve burada yine anlaşmalı...
Almanca Kutlama-Tebrik Mesajları
Wünsche Dir ein schönes neues Jahr und
möge all das in Erfüllung gehen
was Du dir fürs Neue Jahr wünschst!
sana güzel bir yeni yil dilerim ve
yeni yil icin diledigin herseyin gerceklesmesini diliyorum
------------------------
Alles Glück der Erde nur für...
Malezyada Egitim
konusu Ilkokul:
Ilkokul 6 senedir Egitim dili okullara göre degismektedir Malayca, Çince, Tamilce ve Ingilizce egitim veren kurumlar bulunmaktadir
Orta Okul ve Liseler:
Toplam 5 sene olup, özel okulda okumak isteyen ögrenciler ilkokul sonrasi yapilan (UPSR) imtihani sonuçlarina...
Merhabalar Amerikaya 2013 yilinda j-1 vizem ile geldim. Haziran 2014'te vize bitimimimden once Amerikan vatandasi esimle evlendik. Vizemde iki yil kuralim vardi yesil kart islemlerine basvurmadan once iki yil kuralini kaldirmamiz gerekiyordu. Butun islemlerimizi rahatca halletmek icin bi avukata...
Almanya’da elektrikli araç desteğinde şartlar ve ödeme tutarları belli oldu
Almanya, elektrikli araç satışlarını artırmak için yeni teşvik programı başlattı.
Destek miktarı araç türüne göre 6 bin euroya kadar çıkacak.
Almanya hükümeti, elektrikli otomobil pazarını canlandırmak amacıyla...
Almanya’da Emeklilik Bilgilendirme Mektubu Postayla Geliyor, Yazıda Neler Var?
Kendi emeklilik yaşınız ne zaman başlayacak ve alacağınız emekli maaşı ne kadar olacak? Almanya’daki Deutsche Rentenversicherung (DRV – Alman Emeklilik Sigortası) bu konuda her yıl otomatik olarak sigortalılara bilgi...
Almanca Türkçe Fıkralar
Ein Deutscher ein Amerikaner ein Italiener und ein Türke fliegen im Flugzeug über dem Meer. Zu wenig Treibstoff zu viel Ballast. "Wir werfen nun Ballast ab.".
Da sagt der Amerikaner: "Ich werfe Dollars ab. Davon haben wir viel zu viele." Der Italiener: "Wir haben viel...