Windows'ta Silinen Dosyaları RecoveryFox AI ile Kurtarma Detaylar İçin Adım Adım Kılavuz

Konusunu Sadeport.com Portalında Görüntülemektesiniz!..
Windows'ta Silinen Dosyaları RecoveryFox AI ile Kurtarma Detaylar İçin Adım Adım Kılavuz
Bu içerikte konuya dair en güncel bilgiler ve Sadeport forumlarında yer alan detaylı paylaşımlar sunulmaktadır.

- Sadeport.com | Windows'ta Silinen Dosyaları RecoveryFox AI ile Kurtarma Detaylar İçin Adım Adım Kılavuz paylaşımını detaylı inceleyebilirsiniz.

Mert-Kaan

Forum Sahibi

RecoveryFox AI ile Windows'ta Silinen Dosyaları Kurtarma Detaylar İçin Adım Adım Kılavuz

Windows Dosyaları Kurtarma - Windows Sisteminde RecoveryFox AI ile Dosya Kurtarma - Dosya Kurtarma Kılavuzu

Recovery-Fox-AI-sadeport-ile-Windows-Silinen-Dosyalari-Kurtarma.png

Önemli dosyaları yanlışlıkla silmek hepimiz için bir kabus olabilir; ister önemli iş belgeleri,
ister aile ve arkadaşlarla çekilmiş değerli fotoğraflar,
isterse de yeri doldurulamaz anıların video kayıtları olsun. Neyse ki,
WonderFox'un RecoveryFox AI'si ile silinen dosyaların çoğunu üç adımda kolayca kurtarabilirsiniz.
Bu kapsamlı kılavuz, kurulumdan başarılı dosya kurtarmaya kadar tüm süreci adım adım anlatarak,
tamamen acemi olanların bile zahmetsizce takip edebilmesini ve değerli dosyalarını geri yükleyebilmesini sağlayacaktır.

Dosya Silme ve Kurtarma İşlemlerini Anlamak

Kurtarma işlemine başlamadan önce, bir dosyayı sildiğinizde ne olduğunu anlamak çok önemlidir.
Windows bilgisayarınızdan bir dosyayı sildiğinizde veya geri dönüşüm kutusunu boşalttığınızda, dosya sabit diskinizden hemen kaybolmaz.

Bunun yerine, işletim sistemi o alanı yeni veriler için boş olarak işaretler.
Yeni veriler o alanı kaplamadığı sürece, silinen dosya kurtarılabilir durumda kalır.
Yani, bir dosya yeni verilerle üzerine yazılmadığı sürece, kısmen üzerine yazılmış olsa bile kurtarılabilir.

İşte bu yüzden RecoveryFox AI gibi, gelişmiş algoritmalar kullanarak kaybolmuş gibi görünen dosyaları bulup yeniden oluşturan veri kurtarma programları çok değerlidir.
Hız, başarılı dosya kurtarmada en kritik faktördür.
Ne kadar uzun süre beklerseniz ve veri kaybından sonra bilgisayarınızı ne kadar çok kullanırsanız,
yeni dosyaların silinen verilerinizin üzerine yazılma olasılığı o kadar artar ve bu da verilerinizin kurtarılamaz hale gelmesine neden olur.

RecoveryFox AI ile Windows'ta Silinen Dosyaları Nasıl Kurtarabilirsiniz?
Veri kaybını fark ettiğiniz anda, üzerine yazılmasını önlemek için etkilenen cihazı veya depolama konumunu kullanmayı derhal bırakmalısınız.

Adım 1: Cihazlarınızı Hazırlayın
İhtiyacınız olanlar:

1. Çalışır durumda bir Windows bilgisayar

RecoveryFox AI, Windows 7'den en yeni Windows 11'e kadar tüm Windows işletim sistemleriyle uyumludur.

2. Verilerini kurtarmak istediğiniz cihaz

RecoveryFox AI, Sabit Disk Sürücüsü (HDD), her tür ve marka Katı Hal Sürücüsü (SSD), USB Sürücüler ve hafıza kartları dahil olmak üzere çok çeşitli depolama aygıtlarından veri kurtarabilmektedir.

İpucu: RecoveryFox AI, NTFS, exFAT ve FAT32 dosya sistemlerini destekler.

Adım 2: RecoveryFox AI'yı İndirin ve Kurun
Resmi web sitesini https://www.wonderfoxrecovery.com/ adresinden ziyaret edin .

Ücretsiz İndir düğmesine tıklayarak RecoveryFox AI yükleyicisini Windows bilgisayarınıza indirin.

AD-4n-Xf9bs0-Oi-XGp-OHYUxcqdwd-L5-ZRUkz-Kg8-Jtxc-AJGQGRi-Pq6-VCp-Nf6kkz2lu-T8e-Bxc-UDKJsyur-FUJ5sb-Z9rad.png

İndirme işlemi tamamlandıktan sonra, bilgisayarınızda yükleyici dosyasını bulun ve çalıştırmak için çift tıklayın.
Kurulum sihirbazının yönergelerini izleyin, lisans sözleşmesini kabul edin ve tercih ettiğiniz kurulum dizinini seçin.

İpucu: Veri üzerine yazılmasını önlemek için RecoveryFox AI'yı kurtarma işlemi yaptığınız sürücüden farklı bir sürücüye kurun.

AD-4n-Xdx45-RM6c8-Ijq1nu-Kx3-D2-T0-Sh0-OK4eq-E7-H-gti-VIvss7-Umm4h-Vy-Yt6ms-Gtqq-Bv-IJNEg-UXC63-QEFPOb7-VU5gi.png

3. Adım: Hedef Sürüşü veya Konumu Seçin
Kurulumdan sonra, RecoveryFox AI'yı masaüstü kısayolunuzdan veya Başlat menüsünden başlatın. Her teknik seviyedeki kullanıcının dosya kurtarmayı kolayca yapabilmesi için tasarlanmış, sade ve sezgisel bir arayüzle karşılaşacaksınız.

Ana pencerede cihazı seçin. "Sürücüleriniz" altında, dahili sürücüleri ve bağlı harici cihazları (örneğin, hafıza kartı veya USB sürücü) bulabilirsiniz. Cihaz harfine tıklayın ve Hızlı tarama otomatik olarak başlayacaktır.

AD-4n-Xdh-BLIihu-Gfm-Lpz-Ex5e-JWUw-NM1bleiqujgo7t-D89-Juv3-ZTQkf-Rwk-N0-UE0k-On70ez3-As43a-YIybk-c-H1qox.png

4. Adım: Taramanın Tamamlanmasını Bekleyin
Diskin sağlık durumuna ve boyutuna bağlı olarak tarama uzun sürebilir. Taramayı duraklatabilir ve daha önce bulunan dosyaları kontrol edebilirsiniz.

AD-4n-Xex4-MMzk2-I1-Gd-PMG5-DLg-W5-XDODPs2-Vdj5-BB8-Dyl-Fb55b-PAS4rauzq-YDCr-H7-Z0l7-SY7-R9s9-Sc2-MS5-SNprn-O91-Yc.png

Adım 5: Önizleme ve Kurtarma
Kurtarılabilecek dosyalar hem Dosya Yolu hem de Dosya Türü bölmesinde listelenir, bu sayede istediğiniz dosyaları hızlıca bulabilirsiniz.

Dosyaları ayrıca Değiştirilme Tarihi veya Dosya boyutuna göre de filtreleyebilirsiniz.

Son olarak, kurtarmak istediğiniz dosyaları seçin ve dosyaları bilgisayarınıza kaydetmek için kurtar düğmesine tıklayın.

AD-4n-Xfqa-Er-Xl-Y01e-Rmhu1m-HAe-D-ouu-Op-RF1g-Hq8-B5x-Zg-US828-Nbz-Ksvs9m-A-iey-Lqr-Sb-RQm-Sa-Lzc-Hm8.png

Özetleyelim, Bunu başaracaksın!
İşte size, panikten kutlamaya uzanan, adım adım ilerleyen, dostane bir kurtarma operasyonu.
RecoveryFox AI sadece bir yazılım değil; en çok ihtiyaç duyduğunuz anda ortaya çıkan,
verilerinizi uçurumdan geri getirmek için gerekli araçlara ve bilgiye sahip güvenilir bir dosttur.

Denemeye hazır mısınız? Hemen indirin ve "Sanırım kayboldu..." demekten "Vay canına, geri döndü!" demeye geçin.

Windows'ta Silinen Dosyaları RecoveryFox AI ile Kurtarma Detaylar İçin Adım Adım Kılavuz bilgisayar forumu, Windows'ta Silinen Dosyaları RecoveryFox AI ile Kurtarma Detaylar İçin Adım Adım Kılavuz ile teknik bilgiler, sorun çözümleri ve yenilikleri takip edebilirsiniz.