Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kefenlenmiş erkek cenazesine eşi ve kızlarıyla beraber kız kardeşleri bakabilir mi?
Kefenlenmiş erkek cenazesine eşi ve kızlarıyla beraber kız kardeşleri bakabilir mi?
Kefenlenmiş olan erkek cenazeye eşi, kızları ve kız kardeşinin bakmasında bir mahsur yoktur.
Kefenlenmiş erkek cenazesine eşi ve kızlarıyla beraber kız kardeşleri bakabilir mi? dini konular ve bilgiler, Kefenlenmiş erkek cenazesine eşi ve kızlarıyla beraber kız kardeşleri bakabilir mi? ile inanç ve ibadet hakkında detaylı içerikler sunuluyor.
🔱⚡🔱⚡🔱⚡🔱⚡🔱
Büyü, Sihir, Nazar, Musallat Gibi Her Türlü Şerli İşlerin Def'i İçin Veli Efendi'nin Tavsiye Ettiği Okuma Tertibi;
▫️7 FATİHA ŞERİF SURESİ
▫️7 AYET'EL KÜRSİ SURESİ
▫️1 CİN SURESİ
▫️3 FELAK SURESİ
▫️3 NAS SURESİ
▫️3 İHLAS ŞERİF SURESİ
▪️HER GÜN BİR BARDAK SUYA OKUNUR.(DİLERSENİZ...
🪷🍃 💌TÜRKÇE YAZILIMI VAR BURADA
👆🏼👆🏼 ZİLHİCCENİN SON GÜNÜNDE OKUNACAK BU DUA'yı :
" Pazartesi günü İkindiden sonra :
" GÜNEŞ BATMADAN ÖNCE:
(3 Defa Okunacak)
YILLIK HESAP DEFTERİNİ BU DUA İLE KAPATANIN ALLAH'IN İZNİYLE GÜNAHLARI BAĞIŞLANIR...
⚠️〽️⚠️
HİCRİ YILBAŞI SENE...
📌 Hicri ayın başında yani bu gece;
🌺 Vakıa Sure'si maddi ve manevi rızıkların helal, kolay ve bereketli olması niyetiyle okunur..
🌺 Bu gece Yasin Sure'si kalplerin Allah ın nazargahına layık olması ve kalplerimizin zikrini hakkıyla yapmak için okunur..
🌺 Bu gece Fetih Sure'si hayırları feth...
🪻🪻Yâ Rabbi...
Hani Hz Musa bir ağacın gölgesinde,
yorgun, garip ve sığınacak hiçbir kapısı kalmamışken:
‘Rabbim, bana indireceğin her hayra muhtacım...’
demişti.
Ben de şimdi kendi içimin çölüyle geldim huzuruna...🤲
Kalbim yorgun, ruhum eksik,
elimde yalnızca sana uzanan bir dua var...
🕋 ALLAH, MEKKE’Yİ NEDEN DAĞLIK VE TAŞLIK YARATTI BİLİYOR MUSUN? 🕋
Çünkü insan oraya dünyanın güzelliklerini seyretmeye değil, kendi acizliğini görmeye gitsin diye...
🏔️ Yeşillikler içinde, nehirlerin kenarında olsaydı belki gözler oyalanırdı..
🤲 Ama ALLAH, evinin bulunduğu yeri dağların...
Resulullah sallellahu aleyhi ve sellem, bir gün Mescide girdi.
Orada Ensar’dan
Ebu Ümame radıyellahu anh denen kimse ile karşılaştı. Ona: “Ey Ebu Ümame, niçin seni namaz vakti dışında Mescid’de oturmuş görüyorum?” diye sordu.
“Peşimi bırakmayan bir sıkıntı ve borçlar sebebiyle ey Allah’ın...
Aramıza aşılmaz duvarlar örüyoruz... 😔
Bugün bizler, en ufak bir kırgınlıkta, nefsimize ağır gelen küçücük bir anlaşmazlıkta köprüleri ne kadar da kolay yakıyoruz değil mi? " Bir daha asla konuşmam", "Benim için bitti" diyerek insanlarla aramıza mesafeler koymak saniyelerimizi alıyor; gururumuz...
İnsanlığın İftihar Tablosu’nun Hayat kronolojisi
İslâmiyet'ten önce Arabistan'ın durumu
İslâmiyetten önce Araplar koyu bir cehalet içinde idiler, okuma-yazma bilenler yok denecek kadar azdı. İnsan haklarına riayet yoktu. Güçlü olanlar zayıfları eziyordu. Haklarının bir çoğundan mahrum olan...
Peygamberimiz(sav)in Çalışmakla ilgili Hadisleri
çalışmakla ilgili hadisler - Peygamberimiz (sav) den çalışmakla ilgili hadisler - çalışmak hadisleri - peygamberimizin hadisleri
Çalışmak, çalışıp kazanmak, yürümek, koşmak, uğraşmak gibi anlamlara gelen "sa'y" kelimesi Kur'an-ı Kerîm'de tam
otuz...