Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Peygamber Efendimiz'in (sav) Ayak İzi
http://www.tevbekapisi.com/imgs/resim/160.jpg
Peygamber Efendimiz'in sav Ayak İzi dini konular ve bilgiler, Peygamber Efendimiz'in sav Ayak İzi ile inanç ve ibadet hakkında detaylı içerikler sunuluyor.
🔱⚡🔱⚡🔱⚡🔱⚡🔱
Büyü, Sihir, Nazar, Musallat Gibi Her Türlü Şerli İşlerin Def'i İçin Veli Efendi'nin Tavsiye Ettiği Okuma Tertibi;
▫️7 FATİHA ŞERİF SURESİ
▫️7 AYET'EL KÜRSİ SURESİ
▫️1 CİN SURESİ
▫️3 FELAK SURESİ
▫️3 NAS SURESİ
▫️3 İHLAS ŞERİF SURESİ
▪️HER GÜN BİR BARDAK SUYA OKUNUR.(DİLERSENİZ...
🪷🍃 💌TÜRKÇE YAZILIMI VAR BURADA
👆🏼👆🏼 ZİLHİCCENİN SON GÜNÜNDE OKUNACAK BU DUA'yı :
" Pazartesi günü İkindiden sonra :
" GÜNEŞ BATMADAN ÖNCE:
(3 Defa Okunacak)
YILLIK HESAP DEFTERİNİ BU DUA İLE KAPATANIN ALLAH'IN İZNİYLE GÜNAHLARI BAĞIŞLANIR...
⚠️〽️⚠️
HİCRİ YILBAŞI SENE...
📌 Hicri ayın başında yani bu gece;
🌺 Vakıa Sure'si maddi ve manevi rızıkların helal, kolay ve bereketli olması niyetiyle okunur..
🌺 Bu gece Yasin Sure'si kalplerin Allah ın nazargahına layık olması ve kalplerimizin zikrini hakkıyla yapmak için okunur..
🌺 Bu gece Fetih Sure'si hayırları feth...
🪻🪻Yâ Rabbi...
Hani Hz Musa bir ağacın gölgesinde,
yorgun, garip ve sığınacak hiçbir kapısı kalmamışken:
‘Rabbim, bana indireceğin her hayra muhtacım...’
demişti.
Ben de şimdi kendi içimin çölüyle geldim huzuruna...🤲
Kalbim yorgun, ruhum eksik,
elimde yalnızca sana uzanan bir dua var...
🕋 ALLAH, MEKKE’Yİ NEDEN DAĞLIK VE TAŞLIK YARATTI BİLİYOR MUSUN? 🕋
Çünkü insan oraya dünyanın güzelliklerini seyretmeye değil, kendi acizliğini görmeye gitsin diye...
🏔️ Yeşillikler içinde, nehirlerin kenarında olsaydı belki gözler oyalanırdı..
🤲 Ama ALLAH, evinin bulunduğu yeri dağların...
Resulullah sallellahu aleyhi ve sellem, bir gün Mescide girdi.
Orada Ensar’dan
Ebu Ümame radıyellahu anh denen kimse ile karşılaştı. Ona: “Ey Ebu Ümame, niçin seni namaz vakti dışında Mescid’de oturmuş görüyorum?” diye sordu.
“Peşimi bırakmayan bir sıkıntı ve borçlar sebebiyle ey Allah’ın...
Aramıza aşılmaz duvarlar örüyoruz... 😔
Bugün bizler, en ufak bir kırgınlıkta, nefsimize ağır gelen küçücük bir anlaşmazlıkta köprüleri ne kadar da kolay yakıyoruz değil mi? " Bir daha asla konuşmam", "Benim için bitti" diyerek insanlarla aramıza mesafeler koymak saniyelerimizi alıyor; gururumuz...
İnsanlığın İftihar Tablosu’nun Hayat kronolojisi
İslâmiyet'ten önce Arabistan'ın durumu
İslâmiyetten önce Araplar koyu bir cehalet içinde idiler, okuma-yazma bilenler yok denecek kadar azdı. İnsan haklarına riayet yoktu. Güçlü olanlar zayıfları eziyordu. Haklarının bir çoğundan mahrum olan...
Peygamberimiz(sav)in Çalışmakla ilgili Hadisleri
çalışmakla ilgili hadisler - Peygamberimiz (sav) den çalışmakla ilgili hadisler - çalışmak hadisleri - peygamberimizin hadisleri
Çalışmak, çalışıp kazanmak, yürümek, koşmak, uğraşmak gibi anlamlara gelen "sa'y" kelimesi Kur'an-ı Kerîm'de tam
otuz...