TikTok Videom 0 İzlenmede Kalıyorsa Önce Neleri Kontrol Etmeliyim?

Konusunu Sadeport Portalında Görüntülemektesiniz!..
İçeriği en güncel bilgiler ile yer alan detaylı Şekilde Sadeport Forumlarında paylaşılmışdır.

Asya

Tecrübeli Üye

Merhaba, son zamanlarda TikTok'ta video paylaşırken bazen ilginç bir durumla karşılaşıyorum. Video yayınlandıktan sonra uzun süre neredeyse hiç izlenme gelmiyor. Özellikle 0 izlenmede kalınca insanın aklına hemen hesapta bir problem olduğu geliyor.

Ama her 0 izlenme durumunun aynı sebepten kaynaklanmadığını düşünüyorum.

Böyle bir durumda videoyu hemen silmeden önce birkaç şeyi kontrol etmek daha mantıklı olabilir:
  • Videonun gerçekten herkese açık olarak paylaşıldığından emin olmak
  • Video işleme veya yükleme işleminin tamamen tamamlanmasını beklemek
  • Hesapta herhangi bir içerik ihlali veya bildirim olup olmadığını kontrol etmek
  • Videonun başka bir hesaptan veya cihazdan görüntülenip görüntülenmediğine bakmak
  • Yeni açılmış veya uzun süre kullanılmamış hesaplarda durumun devam edip etmediğini gözlemlemek
  • Aynı videoyu arka arkaya silip tekrar yüklemek yerine biraz beklemek
Bence burada en önemli nokta, tek bir videonun 0 izlenmesini hemen “shadow ban oldum” şeklinde yorumlamamak. Önce sorunun videoda mı, hesapta mı veya yükleme sürecinde mi olduğunu anlamaya çalışmak gerekiyor.

Ben özellikle şu kısmı merak ediyorum: Sizin başınıza 0 izlenmede kalan video geldi mi? Geldiyse ne kadar süre sonra izlenme almaya başladı?

Deneyimlerinizi paylaşırsanız farklı durumları karşılaştırabiliriz.

TikTok

TikTok’ta Videolar Neden İlk Saatlerde Daha Önemlidir?
TikTok’ta Aynı Videoyu Farklı Hesaplarda Paylaşmak Mantıklı mı?
TikTok’ta Video Açıklamaları (Caption) Gerçekten Görünürlüğü Etkiler mi?

TikTok sadeport.com, TikTok Videom 0 İzlenmede Kalıyorsa Önce Neleri Kontrol Etmeliyim? sadeport, Sadeport Forumu, tiktok videolaroi, tiktok hesap acma, tiktok özellikleri, tiktok DM, Tiktok para kazanma, tiktok güvenlik