Asya
Tecrübeli Üye
TikTok’ta İçerik Konusunu Sürekli Değiştirmek Hesaba Zarar Verir mi?
TikTok’ta İçerik Konusunu Sürekli Değiştirmek Hesaba Zarar Verir mi?
Merhaba, TikTok hesabı büyütmeye çalışırken içerik konusunda yapılan bir şey dikkatimi çekiyor.Bir gün makyaj, ertesi gün vlog, sonra motivasyon, ardından yemek veya farklı bir trend içerik paylaşmak başlangıçta eğlenceli gelebiliyor. Ancak bir süre sonra hesabın tam olarak kime hitap ettiği konusunda kafa karışıklığı oluşabiliyor.
Özellikle yeni açılan hesaplarda belirli bir konu etrafında içerik üretmenin daha kolay bir kitle oluşturup oluşturmadığını merak ediyorum.
Mesela bir hesap sürekli olarak:
- Güzellik ve bakım
- Oyun
- Fitness
- Yemek tarifleri
- Teknoloji
Ama farklı konular sürekli birbirine karıştığında gelen izleyicilerin bir sonraki videoyla ilgilenmeme ihtimali de var.
Tabii burada tamamen tek bir konuya bağlı kalmak da şart mı, onu da bilmiyorum. Aynı konu içerisinde farklı formatlar denemek ile tamamen farklı alanlara geçmek arasında bence fark var.
Örneğin fitness hesabında egzersiz, beslenme ve günlük rutin gibi birbirine yakın içerikler üretmek bana daha mantıklı geliyor.
Sizce TikTok hesabında tek bir konuya odaklanmak gerçekten önemli mi?
İçerik kategorisini sık sık değiştiren arkadaşlar varsa hesaplarının performansında bir fark gözlemleyip gözlemlemediklerini de merak ediyorum.
TikTok
TikTok’ta Her Gün Video Paylaşmak mı, Kaliteli İçerik Üretmek mi Daha Önemli?
TikTok’ta Videolar Neden Belli Bir İzlenme Sayısından Sonra Duruyor?
TikTok Videolarında İzleyici Kaybı Hangi Saniyelerde Oluyor?
TikTok’ta İzlenme Süresi İyi Olduğu Halde Video Neden Büyümez?
TikTok Videom 0 İzlenmede Kalıyorsa Önce Neleri Kontrol Etmeliyim?